Volledig scherm
PREMIUM

“Naakt op een podium? Ik durf dat”: Philippe Geubels trapt zijn nieuwe zaaltournee ‘Geubels gaat in bad’ op gang

BVNa een druk tv-intermezzo met onder andere ‘Hotel Romantiek’ en ‘Taboe’ gaat Philippe Geubels (41) weer de boer op en laat hij Vlaamse zalen vollopen. En op het podium ook zijn badkuip, want de nieuwste show van de stand-upcomedian met de bekende nasale stem heet ‘Geubels gaat in bad’. “Ik sta weinig voor de spiegel in mijn badkamer, maar voor een bad trek ik makkelijk anderhalf uur uit”, aldus de komiek, wiens shows al maanden uitverkocht zijn. “Ik stond er zelf versteld van.”

 1. Ex-mollen Gilles en Elisabet blikken terug op hun avontuur: “Haatberichten? Ik krijg de laatste tijd vooral dickpics”
  PREMIUM
  BV

  Ex-mollen Gilles en Elisabet blikken terug op hun avontuur: “Haatbe­rich­ten? Ik krijg de laatste tijd vooral dickpics”

  Hij was de snoodaard in 2016, zij de saboteur in 2019. Toch noemen Gilles Van Bouwel (34) en Elisabet Haesevoets (37) hun deelname aan ‘De Mol’ nog steeds een hoogtepunt dat hun leven compleet veranderde. In een dubbelinterview vertellen ze over de soms gemene reacties op hun deelname, herkend worden op de operatietafel en de carrièreswitch van Elisabet. “Ik ben een controlefreak: ik spuit mezelf gewoon Botox in.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

  Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”