Lil' Kleine na zijn concert op Tomorrowland.
Volledig scherm
Lil' Kleine na zijn concert op Tomorrowland. © Foto Jan Aelberts

Na verzet in Nederland: Lil Kleine wél op Belgisch podium

BVLil Kleine (27) heeft dit weekend opnieuw in België opgetreden, nadat zijn show op het Rotterdamse TikTak Festival werd geannuleerd wegens te veel commotie rond zijn komst. De rapper ligt namelijk onder vuur vanwege beschuldigingen omtrent mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes.

6 reacties

 • Gerry Claus

  2 maanden geleden
  Die man maakt topmuziek.
 • Peter Dejaeger

  2 maanden geleden
  jammer dat zo'n artiesten de pers halen...
 • Kirsten Pelckmans

  2 maanden geleden
  dit is gewoon schandalig! België ten top! zouden het moeten verbieden dat hij hier nog optreed. echt in het gezicht spuwen van alle mensen in een gewelddadige relatie. je zegt letterlijk, maakt ni uit op wie je klopt, bij ons ben je altijd welkom. aan de discotheken: SHAME ON YOU
 • Dirk Catteau

  2 maanden geleden
  Vooral jonge, puberende kinderen volgen deze tiktokkers... En als een 'influencer' zijn partner mishandelt en nog steeds een podium krijgt.. Wat is de boodschap dat we als maatschappij geven? Dat mishandeling gedoogd wordt? Is dat het voorbeeld dat we willen voor de volgende generatie?
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  De koning van de marginaliteit .
 1. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
  Play
  BV

  Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

  Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.