Instagram: desaevermegan__
Volledig scherm
© Instagram: desaevermegan__

Na rel om belastingen: 'Temptation' Megan in Dubai ten huwelijk gevraagd door haar vriend Dennis

BVEr loopt momenteel dan wel een gerechtelijk onderzoek wegens belastingfraude naar Megan Desaever (22), maar daar lijkt het ‘Temptation’-gezicht zich duidelijk niet al te veel zorgen over te maken. Op Instagram laat Megan weten dat ze verloofd is met haar vriend Dennis Roos.

9 reacties

 • David Buytaert

  2 maanden geleden
  Ze moet nog altijd blasting betalen in België dus verhuizen zal niet helpen
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat je verhuist dat je je schulden uit het verleden niet meer moet betalen.
 • ingrid apers

  2 maanden geleden
  Plots willen verhuizen?dat is op zich al verdacht.
 • Luc Vogels

  2 maanden geleden
  Als je geen belastingen in België wil betalen is emigreren de juiste beslissing. Hopelijk blijf je ook consequent en zal je geen beroep doen op de Belgische gezondheidszorg en later ook geen pensioen aanvragen.
 • Eddy Vervloet

  2 maanden geleden
  Het is maar wat je gigantisch noemt... je ziet het amper zitten.
 1. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorverhalen maakten me wél ongerust”
  PREMIUM
  BV

  Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorver­ha­len maakten me wél ongerust”

  Ziggy Krassenberg (21), die deelnam aan ‘K2 zoekt K3', timmert verder aan zijn muziekcarrière. En daar hoort volgens hem ook een nieuw gebit bij. Hij trok naar Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen en een volledig nieuw gebit van zirkonium kronen liet steken. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn ‘K2 zoekt K3'-avontuur, vertelt hij over zijn cosmetisch tripje én toont het eindresultaat. “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk denk ik ‘wauw’.”
 2. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

  Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”