Raf Van Brussel en Rani De Coninck.
Volledig scherm
Raf Van Brussel en Rani De Coninck. © Joe

Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”

BV“Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.”

 1. Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof aan de kant als CEO van Plopsa, na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Dat werd aangekondigd in een kort persbericht van Studio 100. Maar bijzonder uitgebreid reageren doet Studio 100-CEO Gert Verhulst niet, ook niet in zijn eigen talkshow. “Het zou raar zijn om over Plopsaland te praten in ‘De tafel van vier’”, vertelt hij in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegenslagen probeer ik te blijven lachen”
  PREMIUM
  BV

  Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegensla­gen probeer ik te blijven lachen”

  “Niets zo leuk als zo’n gigantische camion besturen.” Na haar job als Cupido in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ toont Ruth Beeckmans (40) zich opnieuw van haar meest menslievende kant. Als vrachtwagenchauffeur Erika komt ze in ‘Aller/Retour’ namelijk in contact met transmigrant Idy. Een rol waarmee Ruth - na ‘Rosie & Moussa’ uit 2018 - demonstreert dat ze ook het serieuze werk aankan. “Voor deze rol heb ik zelfs - in sneltempo - mijn C-rijbewijs gehaald.”
 3. Karen Damen wil carrière weer in stroomversnelling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”
  PREMIUM
  BV

  Karen Damen wil carrière weer in stroomver­snel­ling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”

  “Het is misschien lelijk om te zeggen, maar ik hou van aandacht”, zegt Karen Damen (48) in ‘Dag Allemaal’. En dus gaat de zangeres eind dit jaar toeren met haar eerste onewomanshow, onder begeleiding van haar gloednieuwe manager William Vaesen, de ontdekker van K3. Opmerkelijk, want tot dusver beheerde manlief Anthony haar agenda. Karen vertelt waarom ze die samenwerking nu stopzet, wat er nog op de planning staat - “Een K3-reünie? Waarom niet” - en hoe ze de frustraties van vroeger zal vermijden. “Toen ik het tegen Kristel vertelde, zei ze: ‘Ge weet waar ge aan begint, ge kent hem, hé’.”
 4. Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”
  BV

  Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”

  Loredana belandde eerder dit jaar op de voorlaatste plaats in Eurosong. Het publiek kon ze destijds overtuigen, maar de vakjury niet. En ook door technische problemen hebben sommige kijkers niet kunnen stemmen. Intussen heeft de Limburgse zangeres de ontgoocheling verteerd. Ze zit dan ook weer boordevol plannen met Pat Krimson en 2 Fabiola. Al zal Eurosong geen deel meer uitmaken van hun toekomst. “Het was een ervaring rijker. Maar als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”, vertelt het duo in ‘Play Café’.