Suzane en Freek verloofd.
Volledig scherm
Suzane en Freek verloofd. © Instagram

Muzikaal duo Suzan en Freek verloofd

ShowbizzZe vormen al een tijdje een koppel én een muzikaal duo, maar binnenkort zijn Suzan en Freek ook man en vrouw. De Nederlandse zangers zijn verloofd, zo laten ze weten via sociale media. 

0 reacties

 1. ‘Familie’-fans gaan uit hun dak bij comeback Jacky Lafon als ‘Zatte Rita’: “Na al mijn miserie was dit nog eens grandioos”
  Play
  Showbits
  11

  Jacky Lafon emotioneel nadat ‘Familie’-fans uit hun dak gaan voor ‘Zatte Rita’: “Ik wil graag terugkomen, alleen mag ze niet sterven"

  Zaterdag ging in de Lotto Arena in Antwerpen het grootste ‘Familie’-feest van Vlaanderen door. Ruim 15.000 fans zakten af om de dertigste verjaardag van de soap te vieren. Zowel in het publiek, als op het podium waren er oude bekende te spotten. Zo maakte Jacky Lafon, wiens laatste draaidag al dateert van 2015, eenmalig een comeback als Rita Van den Bossche. Bij het grote publiek is Lafon beter bekend als ‘Zatte Rita’. Jacky kon het geluk niet op toen ze telkens opnieuw ontvangen werd met luid applaus: “Het was werkelijk grandioos, na alle miserie in mijn privéleven deed dit zo ontzettend deugd”, vertelt ze aan Jarne. Of ze ook een comeback in de reeks ziet zitten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Aaron Blommaert moet de leegte van Niels Destadsbader opvangen: “Ik voel de druk, de bazen houden mij in de gaten”
  Play
  Showbits
  11

  Aaron Blommaert moet de leegte van Niels Destadsba­der opvangen: “Ik voel de druk, de bazen houden mij in de gaten”

  Zondag is het nog één keer ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens de opnames in Westende liep onze reporter Jarne enkele uren mee in het spoor van presentator Aaron Blommaert. Zo krijgen we een sneak-peek achter de schermen, in de make-upstoel en in de kleedkamer. “Zelfs een dweil zou hem goed staan”, verklapt z’n stylist Jody. En ook z’n collega’s van boysbond Bobby klappen uit de biecht: Aaron blijkt de grootste zweter van de vijf. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. Ozark Henry brengt succesalbum opnieuw uit: “Ik speel mijn nummers altijd anders dan op de plaat”
  Play
  BV
  2

  Ozark Henry brengt succesal­bum opnieuw uit: “Ik speel mijn nummers altijd anders dan op de plaat”

  Voor het eerst sinds z’n deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ brengt Piet Goddaer, alias Ozark Henry, een nieuw album uit. Geen nieuwe nummers, wel een heruitgave van ‘Birthmark’. Dat album is intussen 20 jaar oud. Voor deze gelegenheid brengt de zanger ook een nieuwe versie uit van “Sweet Instigator”, met gastvocals van de Nederlandse zangeres en actrice Ellen ten Damme. Onze reporter Senne sprak met de twee. Bekijk het in een nieuwe Showbits.