Lulu Aertgeerts - Frank Van Laecke
Volledig scherm
PREMIUM
Lulu Aertgeerts - Frank Van Laecke © Kristof Ghyselinck/Tessa Kraan

Musicalwereld gefrustreerd over Studio 100-productie ‘Les Misérables’: “Ik had zelfs niet gehoord dat er audities waren”

BVStudio 100 brengt de musical ‘Les Misérables’ naar Vlaanderen, met voorstellingen in Antwerpen en Gent. Al zullen er slechts drie Vlaamse acteurs op het podium staan: Jonas Van Geel (37), Ianthe Tavernier (34) en Nordin De Moor (37). De rest van de hoofdrollen wordt door Nederlanders gespeeld. Iets waarover collega’s in het vak niet te spreken zijn. “Het is gewoon gênant”, klinkt het in ‘TV Familie’. Vooral het feit dat enkel bekende koppen kans maakten, zorgt voor frustratie. “ Het is erg om te zien hoe de acteurs in het ensemble soms de hoofdrolspelers van het podium blazen.”

 1. "Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken
  PREMIUM

  "Het faillisse­ment van mijn kleding­zaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken

  Kelly Pfaff (45) is dj, presentatrice, model en tv-figuur. Ze deed mee aan het spektakel ‘Holiday on Ice’, was te zien in ‘Waar voor je geld’ en presenteerde ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM2. Sinds kort verschijnt ze op diezelfde zender in ‘Expeditie Gooris in Amerika’, waarin ze met haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji een glamoureuze reis door de Verenigde Staten maakt. Voor de gelegenheid diepten we een interview op waarin ze openhartig over haar geldzaken vertelt.
 2. Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”
  BV

  Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”

  “Ik ben al lang blij dat Vlaamse artiesten in de bloemetjes worden gezet.” Margriet Hermans (68), die genomineerd is voor zowel een MIA als een Kastaar, kijkt vol enthousiasme uit naar de uitreiking van deze mediaprijzen. In een gesprek met ‘TV Familie’ blikt ze vooruit op deze tv-shows. Daarnaast heeft ze het ook nog over haar ambities voor de toekomst en de carrière van haar dochter Celien. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor Doorbraak van 2022.”
 1. ‘Roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer deelt rechtzetting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”
  Showbizz

  ‘Roddelko­nin­gin’ Yvonne Coldeweij­er deelt rechtzet­ting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”

  Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter het Nederlandse juicekanaal ‘Life of Yvonne’, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.