Moora Vander Veken met haar vriend Rik.
Volledig scherm
Moora Vander Veken met haar vriend Rik. © Joel Hoylaerts / Photonews

Moora Vander Veken duikt vier jaar na exit uit ‘Thuis' weer op: “Het is lang geleden, I know”

BVEen opvallende verschijning op de rode loper van de Ensors. Vier jaar na haar exit bij ‘Thuis’ dook Moora Vander Veken (30) weer op. “Het is lang geleden, I know. Maar ik ben opnieuw heel veel aan het acteren”, zegt ze - geflankeerd door haar lief Rik Zang, een internationale cinematograaf met wie Moora twee jaar samen is.

 1. Alleenstaande mama Sarah Mouhamou kiest voor mild ouderschap: “Maar als hij me echt test, moet ik toch hard zijn”
  PREMIUM
  BV

  Alleen­staan­de mama Sarah Mouhamou kiest voor mild ouderschap: “Maar als hij me echt test, moet ik toch hard zijn”

  Te gast in het Eén-programma ‘De wonderjaren’ deze week: Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou (27). De alleenstaande mama geeft er haar kijk op opvoeden, en kiest zelf voluit voor mild ouderschap: “Bij woedeaanvallen in het openbaar vrees ik dan de blikken, maar ik vertrouw op mijn buikgevoel.” In ‘Story’ vertelt Sarah openlijk over haar zoontje, haar nieuwe liefde en de band met haar ouders. “Mama weet intussen dat ze zich niet moet mengen in de opvoeding van Nouh.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. HLN-chef Piet Huysentruyt kookte zondag exclusief voor onze koning in Zuid-Afrika: dit stond er op het menu. “Mooie mix van beide keukens”
  PREMIUM

  HLN-chef Piet Huysen­truyt kookte zondag exclusief voor onze koning in Zuid-Afri­ka: dit stond er op het menu. “Mooie mix van beide keukens”

  Terwijl de Belgische koning Filip op missie is in Zuid-Afrika, is er ook tijd voor ontspanning én lekker eten. Dat laatste vindt hij morgen bij HLN-chef Piet Huysentruyt, die in het land woont. Samen met Zuid-Afrikaanse chef Reuben Riffel serveert hij een koninklijk menu. “Dat moesten ze mij geen twee keer vragen”, vertelt Huysentruyt enthousiast. Hij deelt met HLN het exclusieve menu én hoe de voorbereidingen al verliepen.
 2. Guy T’Sjoen uit ‘Topdokters’ en partner verwelkomen zoon via draagmoederschap: “Hij was net iets te vroeg”
  BV

  Guy T’Sjoen uit ‘Topdokters’ en partner verwelko­men zoon via draagmoe­der­schap: “Hij was net iets te vroeg”

  Topdokter Guy T’Sjoen en zijn partner Milan Vansevenant hebben heuglijk nieuws. De twee werden de trotse ouders van een eerste zoontje, Maximiliaan. Hij kwam ter wereld via een draagmoeder. “Onze zoon is op 19 maart 2023 geboren in Los Angeles”, schrijft de endocrinoloog op Twitter. “Hij was net iets te vroeg, en kon dus duidelijk niet meer wachten om bij zijn twee papa’s te zijn.”