Loubna Khalkhali en Adil El Arbi
Volledig scherm
Loubna Khalkhali en Adil El Arbi © Instagram @loubnae.k

“Misschien luisteren de relschoppers wel naar het Marokkaanse team?”: vrouw van Adil El Arbi over de WK-rellen

BVVoetbalfans zaten zondag nagelbijtend voor hun scherm. Maar de wedstrijd op het WK tussen België en Marokko liep helaas in mineur af, voor ons land helaas op meerdere vlakken. Zo ontstonden er na de match hevige rellen. Iets waar ook Loubna Khalkhali, VRT-journaliste en vrouw van Adil El Arbi, niet over te spreken is. Op Instagram doet ze als Marokkaanse vrouw die in België woont een sterke oproep.

44 reacties

 • Saskia Canniere

  2 maanden geleden
  @Gerry Cle: Loubna is niet naief, verre van , is integendeel sluw en gedraagt zich betweterig in deze kwestie, zoals blijkt uit een gesprek dat ik gisteren met haar probeerde aan te gaan hierover. Zij recupereert deze rellen ten voordele van, ja, u leest goed, ten voordele van zgn. 'Marokkaanse jongeren in Brussel'. Ook ten persoonlijk profijt. Ik weet niet of u inziet wat ze aan het doen is en welk voordeel daaraan vasthangt, maar ik in elk geval wel.
 • Saskia Canniere

  2 maanden geleden
  Loubna gedraagt zich in deze kwestie nogal betweterig, wil blijkbaar niet begrijpend lezen, zo heb ik mogen ondervinden gisteren. Deze oproep van haar is niets meer dan een publicitaire stunt voor haarzelf. Dus staat het hier correct onder "showbizz." En gaat een oproep/speech van het Marokkaanse elftal iets verhelpen aan de kern van het probleem? NEE. Ze maakt begot dan nog deel uit van het team van R. Vranckx bij de VRT? Nou, nou...bij de VRT moeten ze misschien ook wel even gaan nadenken dan.
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Heb nooit gedacht dit te moeten doen maar ik weet bij de volgende verkiezingen waar ik voor ga stemmen.
 • Noël Abbeel

  2 maanden geleden
  Ze doen dit om België te onstabiliseren en onze politiekers kijken op afstand en dromen verder...
 • Lea Laevaert

  2 maanden geleden
  Wanneer gaan ze eens sereuse syraffen geven in Marocco hebben ze niet zoveel praat
 1. Q-dj Maureen Vanherberghen reageert na vuurincident op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”
  Play
  BV

  Q-dj Maureen Vanherberg­hen reageert na vuurinci­dent op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”

  Wie zaterdag naar het Gala van de Gouden K’s keek op televisie, schrok zich wellicht een hoedje. Q-dj Maureen Vanherberghen stak zichzelf namelijk per ongeluk in brand met een vlammenwerper toen ze samen met ‘de Helden’ een award ging uitreiken. “Het gaat goed”, vertelt ze aan Maarten en Dorothee. “Ik besef dat het er op tv heel heftig uitzag, maar dat was gelukkig niet het geval”, stelt Maureen gerust in bovenstaande video. “Enkel de haren die op mijn schouder lagen, waren verbrand.”