Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photonews

Miss België-finaliste Emilie stopte met studies om voor zieke mama te zorgen: “We namen een tattoo en een puppy. Alles om de lijdensweg te verzachten”

BVZe is een van de topfavorieten om dit jaar Miss België te worden, maar achter de kamerbrede glimlach van Emilie Vansteenkiste (21) schuilt een stil verdriet. Een jaar geleden moest ze haar mama Kathleen na een slopende ziekte afgeven. Het model vertelt hoe ze zonder twijfelen alles opgaf om elf maanden lang voor haar moeder te kunnen zorgen. “Ik zou het mezelf nooit vergeven dat mama alleen stierf terwijl ik op school zat.”

19 reacties

 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Is het echt nodig om altijd een zielig verhaaltje af te rammelen? Je helpt anderen in de eerste plaats voor de persoon die hulp nodig heeft, niet om dat overal uit te bazuinen.
 • Ilse Vidal

  2 maanden geleden
  Wat een klasse! Prachtig uiterlijk en dan nog eens een mooi empathisch mens.
 • Glenn Smesman

  2 maanden geleden
  Eerst en vooral respect voor haar Maar tg mogen ze stoppen mee de miss belgie gedoe Wat een vleeskeuring man man En de meeste hebben meer weet van hun spiegels dan de actualiteit
 • Heimo Davidts

  2 maanden geleden
  Zij mag miss belgië worden. Zij heeft immers ook een hart.
 • Lore Janssen

  2 maanden geleden
  Wow, wat een vrouw!
 1. Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”
  PREMIUM
  Showbizz

  Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”

  Volgens fiscaal advocaat Philippe Renier heeft ‘Temptation’ Megan (22) het zéér slim gespeeld. Hij noemt haar zelfs een “fiscaal genie”. Hoezo slim? Megan gaf toch openlijk toe dat ze belastingen ontdook en ze werd vorige week uit haar bed gelicht in een onderzoek naar belastingsfraude? Renier analyseert de zaak voor ons en komt tot een opmerkelijke conclusie: “De belastingdienst zal geen euro meer terugzien van haar.”
 2. ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”
  BV

  ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”

  Gisteren raakte het heuglijke nieuws bekend dat ‘Temptation’ Megan Desaever en haar Nederlandse vriend Dennis Roos zich hebben verloofd. Een verrassing van jewelste, want Megan en Dennis vormen amper vijf weken een paar. Maar dat kan hun geluk niet stoppen. Vanuit Dubai reageren ze tijdens ‘Play Café’ enthousiast op hun verloving: “We willen vertellen dat het nieuws klopt. Het is heel snel gegaan. Maar we zijn heel gelukkig samen.” Bovendien kondigt Dennis ook aan dat er meer content zal verschijnen over hun verloving. Daarover meer in bovenstaande video.
 1. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”