Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt © Joel Hoylaerts / Photonews

Miss België-finaliste Cheany over pikante foto’s die circuleren en borstvergroting: “Die vetzak heeft mijn beelden misbruikt”

BVJa, ze heeft valse borsten en lipfillers. “Maar ik ben géén naaktmodel en zit niét op OnlyFans.” De opmerkingen over haar uiterlijk en de weinig verhullende beelden die circuleren, raken Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt (24). Ook in haar dorp hoort ze de roddels “dat ze een slet is” wel eens waaien. Maar ze bijt van zich af en laat zich de mond niet snoeren: “Ik wil anderen waarschuwen: ga niet naar elke fotoshoot, zeker niet die van een vetzak.”

29 reacties

 • Caroline Depover

  2 weken geleden
  Hopelijk wint iemand die puur natuur is! Zooo fake….
 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  Nepborsten en overal opgespoten. Dat is gewoon een soort chemisch beeldhouwwerk. Als dat voor model moet staan voor onze jonge meisjes is de goede smaak ver zoek. Ik vrees dat ze er binnen 30 jaar een stuk minder gaat uitzien dan mijn grootmoeder van 95..
 • Marcel Seys

  2 maanden geleden
  Mooi ?? Ja in het donker!!
 • Frank Slaets

  2 maanden geleden
  Ik ben fan.. Top.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Als zij tevreden is .
 1. Q-dj Maureen Vanherberghen reageert na vuurincident op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”
  Play
  BV

  Q-dj Maureen Vanherberg­hen reageert na vuurinci­dent op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”

  Wie zaterdag naar het Gala van de Gouden K’s keek op televisie, schrok zich wellicht een hoedje. Q-dj Maureen Vanherberghen stak zichzelf namelijk per ongeluk in brand met een vlammenwerper toen ze samen met ‘de Helden’ een award ging uitreiken. “Het gaat goed”, vertelt ze aan Maarten en Dorothee. “Ik besef dat het er op tv heel heftig uitzag, maar dat was gelukkig niet het geval”, stelt Maureen gerust in bovenstaande video. “Enkel de haren die op mijn schouder lagen, waren verbrand.”
 2. Vincent Fierens presenteert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”
  BV

  Vincent Fierens presen­teert de rode loper van de Gouden Schoen aan de zijde van Celine Van Ouytsel: “Ik hoop dat ze me ‘BV Darts’ heeft vergeven”

  De Gouden Schoen is niet het enige wat zal blinken woensdag. Ook Q-DJ Vincent Fierens (30) zal schitteren op de prestigieuze rode loper, waar hij voor het vierde jaar op rij de beau monde van het Belgische voetbal mag ontvangen. En deze editie is hij niet alleen. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel (26) straalt aan zijn zijde. De presentator vertelt uitgebreid over zijn vorige edities, kersverse co-host en laat al eens in zijn kaarten kijken. “Een aantal jaar geleden was Marc Coucke te gast op de Gouden Schoen. Sindsdien zitten we af en toe in elkaars dm’s op Instagram.”
 1. “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’
  Showbits
  8

  “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’

  Gisterenavond vond het gala van ‘De Gouden Schoen’ plaats. Een sportevenement met veel bekende gezichten, zowel uit de sportwereld als de showbizzwereld. Onze reporter ging mee om de ‘glitter and glamour’ op te snuiven en was zelfs aanwezig op de afterparty. Maar hoe zit dat nu precies met die fameuze afterparty? Ontdek wat de BV’s er zelf van vonden in deze Showbits.