Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt © Joel Hoylaerts / Photonews

Miss België-finaliste Cheany over pikante foto’s die circuleren en borstvergroting: “Die vetzak heeft mijn beelden misbruikt”

BVJa, ze heeft valse borsten en lipfillers. “Maar ik ben géén naaktmodel en zit niét op OnlyFans.” De opmerkingen over haar uiterlijk en de weinig verhullende beelden die circuleren, raken Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt (24). Ook in haar dorp hoort ze de roddels “dat ze een slet is” wel eens waaien. Maar ze bijt van zich af en laat zich de mond niet snoeren: “Ik wil anderen waarschuwen: ga niet naar elke fotoshoot, zeker niet die van een vetzak.”

29 reacties

 • Caroline Depover

  1 week geleden
  Hopelijk wint iemand die puur natuur is! Zooo fake….
 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  Nepborsten en overal opgespoten. Dat is gewoon een soort chemisch beeldhouwwerk. Als dat voor model moet staan voor onze jonge meisjes is de goede smaak ver zoek. Ik vrees dat ze er binnen 30 jaar een stuk minder gaat uitzien dan mijn grootmoeder van 95..
 • Marcel Seys

  2 maanden geleden
  Mooi ?? Ja in het donker!!
 • Frank Slaets

  2 maanden geleden
  Ik ben fan.. Top.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Als zij tevreden is .
 1. Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”
  PREMIUM
  Muziek
  4

  Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”

  Zes jaar na haar laatste plaat ‘The sound of me’ - en twintig jaar na haar doorbraak dankzij ‘Idool 2003' - komt Natalia (42) met nieuwe muziek op de proppen. Het romantische ‘When You Came By’ is een ode aan de liefde, en aan haar verloofde Frederik Binst, met wie ze een koppel vormt sinds 2018. De zangeres vertelt waarom haar fans zo lang op nieuw werk moesten wachten en vertelt ze over de pittige periode die ze achter de rug heeft. “En toch vertoont m’n leven nu meer balans dan pakweg zes jaar geleden.”
 1. Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”
  PREMIUM
  BV
  3

  Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”

  Vorig jaar trok het gezin Gooris door Europa, dit jaar steken Sam Gooris (49) en Kelly Pfaff (45), dochter Shania (22) en zoon Kenji (21) de grote plas over voor een roadtrip langs de Westkust van Amerika. “Herinneringen maken met ons vieren, daar is het ons voortaan om te doen”, zegt Sam in ‘Primo’. En dat zegt hij met reden, want vorig jaar kreeg hij ‘een ferme lap in zijn gezicht’ toen hij de balans van het ouderschap opmaakte. “Communiefeesten? Ik heb ze allemaal gemist.”
 2. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”