Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt © Joel Hoylaerts / Photonews

Miss België-finaliste Cheany over pikante foto’s die circuleren en borstvergroting: “Die vetzak heeft mijn beelden misbruikt”

BVJa, ze heeft valse borsten en lipfillers. “Maar ik ben géén naaktmodel en zit niét op OnlyFans.” De opmerkingen over haar uiterlijk en de weinig verhullende beelden die circuleren, raken Miss België-finaliste Cheany Van der Jeugt (24). Ook in haar dorp hoort ze de roddels “dat ze een slet is” wel eens waaien. Maar ze bijt van zich af en laat zich de mond niet snoeren: “Ik wil anderen waarschuwen: ga niet naar elke fotoshoot, zeker niet die van een vetzak.”

29 reacties

 • Caroline Depover

  2 weken geleden
  Hopelijk wint iemand die puur natuur is! Zooo fake….
 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  Nepborsten en overal opgespoten. Dat is gewoon een soort chemisch beeldhouwwerk. Als dat voor model moet staan voor onze jonge meisjes is de goede smaak ver zoek. Ik vrees dat ze er binnen 30 jaar een stuk minder gaat uitzien dan mijn grootmoeder van 95..
 • Marcel Seys

  2 maanden geleden
  Mooi ?? Ja in het donker!!
 • Frank Slaets

  2 maanden geleden
  Ik ben fan.. Top.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Als zij tevreden is .
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Voor vijf euro krijgen fans toegang tot WhatsApp-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”
  BV

  Voor vijf euro krijgen fans toegang tot Whats­App-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”

  Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een tournee doorheen Vlaanderen? Voor fans van Laura Tesoro (26) hebben we alvast goed nieuws. De zangeres neemt haar volgers, samen met haar crew en manager, mee in een WhatsApp-groep. Op deze manier wil Laura haar publiek een unieke blik achter de schermen geven. “Vijf euro is toegankelijker dan de kostprijs van een concertticket.”