Miss België Chayenne Van Aarle.
Volledig scherm
PREMIUM
Miss België Chayenne Van Aarle. © Dieter Bacquaert

Miss België Chayenne Van Aarle over de harde kritiek: “Ik, Miss Plastic? Ik ben bang voor naalden”

BVZe is officieel de mooiste van het land, maar dat hield jaloerse stemmen niet tegen om roddels te verspreiden over huidig Miss België Chayenne Van Aarle (23). In ‘Story’ reageert ze op de geruchten en grijpt ze ook de kans om aandacht te vragen voor kinderarmoede. Een gesprek over haar jeugd, die ze doorbracht in een kasteel, de pesterijen die ze moest ondergaan en haar liefdesleven. “In de vrouwengevangenis heb ik geleerd dat je je nooit mag laten intimideren door een vriendje.”

4 reacties

 • Jozef Vermeulen

  4 maanden geleden
  Voor iemand van 32 jaar ziet die er goed uit.
 • harry verstraeten

  4 maanden geleden
  Mensen die commentaar geven zouden beter eerst in de spiegel kijken. Niet aantrekken Chayenne je bent wie je bent en de rest is jaloezie van degene die op alles commentaar hebben.
 • Dirk Vanhauter

  4 maanden geleden
  Zeer mooie intelligente vrouw !
 • Philip Vertommen

  4 maanden geleden
  Wat er van aan is is onbelangrijk, het is een mooi meisje punt.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. “Misschien luisteren de relschoppers wel naar het Marokkaanse team?”: vrouw van Adil El Arbi over de WK-rellen
  BV
  44

  “Misschien luisteren de relschop­pers wel naar het Marokkaan­se team?”: vrouw van Adil El Arbi over de WK-rellen

  Voetbalfans zaten zondag nagelbijtend voor hun scherm. Maar de wedstrijd op het WK tussen België en Marokko liep helaas in mineur af, voor ons land helaas op meerdere vlakken. Zo ontstonden er na de match hevige rellen. Iets waar ook Loubna Khalkhali, VRT-journaliste en vrouw van Adil El Arbi, niet over te spreken is. Op Instagram doet ze als Marokkaanse vrouw die in België woont een sterke oproep.
 3. Hugo brengt eerste huwelijksverjaardag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemorgen, morgen’ zingen”
  BV
  16

  Hugo brengt eerste huwelijks­ver­jaar­dag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemor­gen, morgen’ zingen”

  Een maand na het overlijden van ‘zijn’ Nicole is Hugo Sigal (75) nog steeds een gebroken man. Dat vertelt hij in een emotioneel interview met ‘Gazet van Antwerpen’. Op 1 december vierden Nicole en Hugo normaal hun huwelijksverjaardag, maar voor vreugde is het nog te vroeg. Al blijft Hugo strijdvaardig: “Nicole zei zo vaak dat ik moest doorzetten als zij er niet meer was.”