Chayenne was betrokken bij een zwaar ongeval.
Volledig scherm
PREMIUM
Chayenne was betrokken bij een zwaar ongeval. © HLN

Miss België Chayenne reageert voor het eerst na zwaar ongeval: “Mijn licht ging even uit, ik herinner me niets meer”

BV“Mag ik eerst iets zeggen. Ik was niet met mijn telefoon bezig.” Chayenne Van Aarle klinkt stil, maar vastberaden. De regerende Miss België overleefde dinsdag als bij wonder een zware crash op de E17. Haar lichaam vertoont schade, haar humor bleef intact. “Mijn hand is gebroken en mijn oog ziet blauw. Ik zie eruit alsof ik iemand slaag heb gegeven, maar daarna heel veel slaag heb teruggehad. En zo voel ik me ook.”

27 reacties

 • Ronny Nussbaum

  1 maand geleden
  Als je zegt dat je niet met de gsm bezig was (dat wordt normaal toch onderzocht), of met iets anders, dan wil ik dat wel geloven. Ik wil geloven dat mensen de waarheid vertellen. Mocht dat echter toch niet helemaal correct zijn, dan moet dat durven opgebiecht worden. Het is namelijk een zéér harde les, en ééntje waar heel veel mensen ook nog iets kunnen van leren. You were lucky... this time. Ik denk dat je veel hebt om over na te denken. Veel beterschap.
 • Gunter Van der Haegen

  1 maand geleden
  Veel beterschap Chayenne, neem vooral voldoende tijd om te herstellen, die show is nu het minste van je zorgen en die zangcarrière of presentatie werk dat komt wel goed. Je hebt een mooie stem en een vlotte babbel. Ik duim voor je.
 • Robert Van Aelst

  1 maand geleden
  Een geluk dat je zo een goede engelbewaarder hebt spoedig herstel.
 • Carina Bauweraerts

  1 maand geleden
  Inderdaad.. als je hoofd vol zit kan je aandacht verslappen..kan iedereen overkomen...gelukkig had je een engeltje op je schouder..veel beterschap meid enne.. kritiek en jaloezie is er helaas altijd van mensen die de zon niet kunnen zien schijnen in het leven van een ander..zielig..hoge bomen vangen veel wind..gelukkig kan jouw levensboom nog lang en hoog groeien..niks van aantrekken van negatieve reacties .Veel beterschap hoor !
 • mark germanus

  1 maand geleden
  Ik wens haar veel beterschap en geen blijvende schade. Als men de foto's van de wagen(overschot) ziet ,bedenk dat je héél veel geluk hebt gehad, het leven is kort kind, dus ik wens je nog een lang gelukkig toe.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Ex-Miss België Chayenne Van Aarle is opnieuw single: “Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven veranderd”
  PREMIUM
  BV

  Ex-Miss België Chayenne Van Aarle is opnieuw single: “Dat ongeval heeft mijn kijk op het leven veranderd”

  Haar wonden en haar rug beginnen langzaamaan te herstellen. Maar haar hart moet nu helen. Ex-Miss België Chayenne Van Aarle (23) is anderhalve maand na de horrorcrash die ze overleefde opnieuw single. “Dat ongeval deed me beseffen dat ik rust voor mezelf moet nemen”, reageert ze. “Nicolas en ik zijn na drie maanden uit elkaar.” De ex-Miss vertelt openhartig over de pijnlijke reden waarom zij en Nicolas een punt hebben gezet achter hun relatie.
 3. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.
 1. ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologische klok niet tikken”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologi­sche klok niet tikken”

  Sofie Joan Wouters (37) heeft weinig gemeen met haar personage uit ‘Dertigers’. Waar chaoot Nele niets moet weten van traditionele relaties, is Sofie Joan net bevallen van haar eerste dochtertje. Een mirakel, want na teelbalkanker was haar vriend Frederik onvruchtbaar verklaard, vertelt ze. Een gesprek over stress voor het moederschap, tranen bij het kopen van haar appartement en de goeie band die ze heeft met de ‘Dertigers’-cast. “Het was fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
 2. Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwangerschap verre van evident”
  PREMIUM
  BV

  Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwanger­schap verre van evident”

  Celien 2.0. Een betere omschrijving is er niet voor de jonge vrouw wier leven sinds haar herseninfarct en maagverkleining in 2018 zo’n drastische wending nam. Haar zangcarrière als Celien Hermans zit op kruissnelheid, in januari werd ze 30 en voor haar ogen vormt zich een duidelijk toekomstbeeld. Mét een gezin en kinderen. “Ik wil niet zoals ons mama wachten tot ik 38 ben”, zegt de dochter van Margriet aan ‘Dag Allemaal’.