En óf Gloria Monserez verbaasd was dat zij de Kastaar voor 'Doorbraak van het jaar' won afgelopen zaterdag. In een topje van 8 euro uit de tweedehandswinkel - en daaronder: een beha die de week voordien gedragen was door Lady Gaga - nam ze de prijs in ontvangst.
Volledig scherm
PREMIUM
En óf Gloria Monserez verbaasd was dat zij de Kastaar voor 'Doorbraak van het jaar' won afgelopen zaterdag. In een topje van 8 euro uit de tweedehandswinkel - en daaronder: een beha die de week voordien gedragen was door Lady Gaga - nam ze de prijs in ontvangst. © VTM

“Mijn lief en beste vriendin zijn mijn houvast in deze rollercoaster”: amper 21, maar Gloria Monserez is nu al leading lady van uw tv-scherm

BVVroeger was ze performer van dienst op school en zelfs in de Colruyt - “Als kind zocht ik naar mijn time to shine” - nu verovert de amper 21-jarige Gloria Monserez in sneltreinvaart uw scherm. Ze zoeft tussen Eén, Ketnet, VTM en GoPlay alsof het niets is en kreeg de Kastaar voor ‘Doorbraak van het jaar’. In een uitgebreid interview reageert Gloria op haar succes en praat ze over hoe ze in het wereldje verzeild raakte en over de steun van haar lief. “Zolang je kan lachen om je ruzies, zit je goed.”

  1. Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorverhalen maakten me wél ongerust”
    PREMIUM
    BV

    Ziggy uit 'K2 zoekt K3' trok naar Turkije voor nieuw gebit: “De horrorver­ha­len maakten me wél ongerust”

    Ziggy Krassenberg (21), die deelnam aan ‘K2 zoekt K3', timmert verder aan zijn muziekcarrière. En daar hoort volgens hem ook een nieuw gebit bij. Hij trok naar Turkije, waar hij zijn tanden liet afvijlen en een volledig nieuw gebit van zirkonium kronen liet steken. In een openhartig interview blikt hij terug op zijn ‘K2 zoekt K3'-avontuur, vertelt hij over zijn cosmetisch tripje én toont het eindresultaat. “Als ik naar mezelf in de spiegel kijk denk ik ‘wauw’.”