Koen Crucke, rechts zoals hij in de kortfilm 'Passé' te zien is
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Crucke, rechts zoals hij in de kortfilm 'Passé' te zien is © Kristof Ghyselinck/RV

"Mijn begrafenis is al geregeld én betaald": Koen Crucke haast onherkenbaar als terminaal zieke man in nieuwe kortfilm

BVIn de nieuwe kortfilm ‘Passé’ duikt een haast onherkenbare Koen Crucke (70) op, die een terminaal zieke man speelt. “Zo fijn om in de huid van zo’n serieus personage te kruipen”, vertelt de acteur in ‘Primo’. De rol deed hem bovendien nadenken over z’n eigen levenseinde en hoe hij met de dood omgaat. “Ik ben geen opgever. In een hoekje kruipen, ligt niet in mijn aard.”

3 reacties

 • indra bulens

  2 maanden geleden
  Ik wist niet dat je je eigen begraven is kon regelen dat is goed nieuws hoeven de nabestaanden dat niet meer
 • Bjorn Schmitt

  2 maanden geleden
  Veel respect voor deze man
 • imke de meester

  2 maanden geleden
  heel vriendelijke man. tot weldra in Den Haan.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”
  PREMIUM
  BV

  Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”

  Ze zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”
 1. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 2. Angèle openhartig over haar seksuele geaardheid in ‘Vogue’: “Ik schaam me soms nog steeds om bi te zijn”
  BV

  Angèle openhartig over haar seksuele geaardheid in ‘Vogue’: “Ik schaam me soms nog steeds om bi te zijn”

  ‘Onze’ Angèle (27) schittert deze maand op de cover van ‘Vogue’, de Franse editie. Een prestatie, Frankrijk is duidelijk gecharmeerd door de zangeres. “Angèle is fel ambitieus, maar toch eenvoudig”, luidt het. In het bijbehorende interview praat ze onder andere openhartig over haar seksuele geaardheid, en hoe moeilijk ze het vindt die te omarmen. “Ik kan me best vinden in polyamorie.”
 3. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.