Michel Van den Brande.
Volledig scherm
Michel Van den Brande. © James Arthur

Michel Van den Brande uit ‘The Sky is the Limit’ verliest z’n zus: “Haar laatste wens hebben we nog kunnen inwilligen”

BVMichel Van den Brande (61), bekend van ‘The Sky is the Limit’, heeft dinsdag afscheid moeten nemen van z'n jongere zus. “Na meer dan zestien weken op de palliatieve afdeling is Marie-Claire aan haar laatste reis begonnen”, schrijft de Kontrimo-eigenaar op z’n Facebook-pagina.

55 reacties

 • jos van steenwinckel

  2 maanden geleden
  Toffe pee de Michel. Zegt altijd waar het op staat. Veel sterkte!
 • ines laheye

  2 maanden geleden
  veel sterkte voor familie en vrienden , veel te jong
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Ruwe bolster met gouden hart die Michel sterkte
 • alain eeckman

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte...
 • nicky vandee

  2 maanden geleden
  God hebbe haar ziel, het gaat je goed hierboven, verlost uit je lijden RIP
 1. MEDIAWATCHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”
  MEDIAWATCHERS

  MEDIAWAT­CHERS. “Erik van Looy is klaar voor doorbraak in Nederland”

  “Erik Van Looy is klaar voor de doorbraak in Nederland met zijn deelname aan De Slimste Mens bij de NPO” zeggen de tv experten. Mark Coenegracht, Desna Lespinoy en Robin Vissenaekens bespreken wat er zich voor- en achter de schermen afspeelt. Ook het nieuwe programma ‘Dagen zonder broer’ van Jeroen Meus werd bekeken. “Jeroen is enorm gegroeid met zijn nieuw tv-programma, zo eerlijk en ontroerend”, zeggen de Mediawatchers.
 2. "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschouwer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepunten van z'n carrière
  PREMIUM
  BV

  "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschou­wer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepun­ten van z'n carrière

  “Ik dacht dat ik er internationaal zou doorbreken. Maar door het goeie leven is het er niet van gekomen.” Patrick Claesen (57), alias Pat Krimson, woonde jarenlang op feesteiland Ibiza. “Ik heb er gewerkt voor rijke mensen en gekke dingen gezien en gedaan”, vertelt hij in Primo. In het uitgebreide interview blikt hij terug op de hoogte- en dieptepunten van z’n lange carrière en vertelt hij over de liefde voor z’n vriendin Loredana en dochtertje Troy en de toekomst van 2Fabiola. “Sommigen noemen me een legende. Dat is leuk, ook al voel ik me helemaal niet zo.”
 1. "Ik heb ‘Familie’ en Leopold 3 meer dan twintig jaar moeten uitzweten”: Erik Goossens brengt nieuwe solosingle uit
  PREMIUM
  BV

  "Ik heb ‘Familie’ en Leopold 3 meer dan twintig jaar moeten uitzweten”: Erik Goossens brengt nieuwe solosingle uit

  Erik Goossens (55) heeft een nieuw nummer uit: ‘Ik blijf’. Géén verwijzing naar z’n eerdere huwelijksperikelen met Bieke Ilegems (51), klinkt het in Dag Allemaal. “We zijn daar sterker uit gekomen. Met vallen en opstaan.” In het uitgebreide interview vertelt Erik over z’n muzikale verleden bij Leopold 3 en z’n huidige rol als kwelgeest in ‘Thuis’. “Na mijn eerste scène kregen we te horen dat de soap uitbesteed zou worden.”