DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Mathieu Terryn over zijn ‘vete’ met Koen Wauters en Clouseau

BVVan Bazart naar ‘The Voice’, voor Mathieu Terryn (28) is de overgang vlot verlopen. “Vrienden dachten dat ik met mijn voeten ging laten rammelen, maar ik ben best een strenge coach”, zegt Mathieu tegen ‘Dag Allemaal’. “En dan ga ik ’s avonds trots verslag uitbrengen bij mijn vrouw.”

 1. Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel
  TV

  Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel

  In de nieuwe Radio 2-ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’ kregen Peter Van de Veire (51) en zijn sidekick, ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen, het gezelschap van de bekendste leraar geschiedenis van Vlaanderen, Tom Waes (54). Hij droeg toevallig de jas die hij steeds draagt in Eén-programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’, een kans die gastheer Peter niet kon laten liggen. “Mogen wij die hebben?”
 2. “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernietigende impact van bodyshaming
  PREMIUM
  BV

  “Jouw gemene commentaar kan de druppel zijn”: BV’s getuigen over vernieti­gen­de impact van bodysha­ming

  De Nederlandse kroonprinses Amalia (19) en onze ‘Temptation Island’-vedette Pommeline: twee dames die haast op hetzelfde moment slachtoffer werden van bodyshaming. Bij beiden is hun zogezegde ‘maatje meer’ het mikpunt van spot. Ook BV’s als Jani Kazaltzis, Celine Van Ouytsel en Lesley-Ann Poppe weten hoe pijnlijk commentaar op je uiterlijk kan zijn. “Zoiets blijf je met je meedragen.”
 3. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.