Maxime Petit
Volledig scherm
© Maxime Petit

Mathias Sercu geeft update over zieke zoon Tore: “Het gaat op dit moment onverwacht goed met hem”

BVHet gaat momenteel vrij goed met Tore Sercu, de zoon van acteur Mathias Sercu (51). De jongeman, amper 24, kreeg in augustus te horen dat hij niet meer zal genezen van de kanker waar hij tegen vecht. “Maar op dit moment gaat het goed met hem, een beetje onverwacht eigenlijk”, gaf Sercu een update in ‘De Zevende Dag’. Ook zoon Tore vertelde in ‘Touché’ over z'n ziekte. “Ons huis is voor mij de perfecte eindbestemming.”

  1. Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsbader achterliet op VTM”
    PREMIUM
    BV

    Kevin Janssens van stoere rokkenja­ger tot stijlvolle presenta­tor: "Hij vult de leegte die Niels Destadsba­der achterliet op VTM”

    Kevin Janssens (43) is alomtegenwoordig op uw tv-scherm. Niet als acteur, maar als debuterend presentator in ‘Bestemming X’ én als jurylid in ‘The Masked Singer’. “Zo vult hij -samen met Jens Dendoncker- de leegte op die Niels Destadsbader achterliet op VTM”, aldus ‘Dag Allemaal’. Janssens bewijst dat hij als entertainer van alle markten thuis is, nadat hij eerder als acteur ook al was opgevallen door z’n veelzijdigheid en niet bang blijkt te zijn van uitdagende rol.