Margriet Hermans en Willy Sommers
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Hermans en Willy Sommers © Joel Hoylaerts / Photo News

Margriet Hermans en Willy Sommers zijn niet jaloers op de jonge garde artiesten: “Het Sportpaleis? Geef ons maar een zomers plein”

BVAls (bijna) zeventigers zijn Margriet Hermans (68) en Willy Sommers (70), net nog winnaar van een MIA, niet van plan op hun lauweren te rusten. Ze genieten met volle teugen van hun revival in de showbizz. Deze week schitteren ze in ‘James, De Musical - Live On Stage’. Ondanks hun tonnen muzikale ervaring zijn ze zenuwachtiger dan ooit. “Op onze leeftijd is het moeilijker om teksten te onthouden", vertellen ze in ‘Story’.

 1. ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologische klok niet tikken”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologi­sche klok niet tikken”

  Sofie Joan Wouters (37) heeft weinig gemeen met haar personage uit ‘Dertigers’. Waar chaoot Nele niets moet weten van traditionele relaties, is Sofie Joan net bevallen van haar eerste dochtertje. Een mirakel, want na teelbalkanker was haar vriend Frederik onvruchtbaar verklaard, vertelt ze. Een gesprek over stress voor het moederschap, tranen bij het kopen van haar appartement en de goeie band die ze heeft met de ‘Dertigers’-cast. “Het was fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
 2. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.