Lize Feryn
Volledig scherm
Lize Feryn © 1712

Marc Van Ranst tot Lotte Vanwezemael: bekende Vlamingen zetten zich in om geweld bespreekbaar te maken

BVHet probleem moet dringend uit de taboesfeer: “Schaamte is nog altijd dé belangrijkste reden waarom mensen geen hulp zoeken”, klinkt het. De oproep kadert in een nieuwe videocampagne op sociale media dat hulplijn 1712 lanceert naar aanleiding van de tiende verjaardag.

0 reacties

 1. '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenberge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"
  Play
  Showbizz

  '#LikeMe @ Sea Pop-up expo' lokt duizenden kinderen naar Blankenber­ge: "Pommelien, Camille, ik... Wij leven echt in onze droom"

  Nog tot en met 28 augustus kan je de muzikale leefwereld van Caro en alle andere idolen uit het populaire Ketnet-programma ‘#LikeMe’ binnenstappen in de belevingsexpo ‘#LikeMe @ Sea’ op de pier in Blankenberge. Je ziet er de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en je kan er je favoriete scènes naspelen. Elke woensdag komt er ook een acteur langs voor een meet & greet. Jarne kon de expo bezoeken samen met - de hunk van de reeks - Maksim Stojanac (Vince). Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 3. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.