Luc Appermont en Bart Kaëll.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Appermont en Bart Kaëll. © Luc en Bart

Luc Appermont & Bart Kaëll over hun mooiste momenten samen: “Op papier waren we vreemden. Dat is nu rechtgezet”

BVIn 2018 trokken Bart Kaëll (62) en Luc Appermont (72) voor het eerst samen naar het theater voor een intieme reis door hun professionele leven en ondertussen meer dan 40 jaar lange relatie. Onder de noemer ‘Een paar apart’ doet het koppel ook dit najaar weer een heleboel Vlaamse zalen aan voor een bloemlezing vol nostalgie. Speciaal voor ‘Primo’ lijsten zij tien anekdotes op die hun leven hebben gekleurd - van hun huwelijk tot de aanschaf van hun vakantiehuis in Spanje. “Hand in hand lopen wanneer je bekend bent? Da’s om problemen vragen.”

7 reacties

 • Ivan Smissen

  2 maanden geleden
  Ik kijk uit naar het nieuwe programma over hun leven: vooral de uitzending waarin ze plezier maken met een Thaise ladyboy ziet er veelbelovend uit!
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Denkt men dat de mensen geen geheugen hebben? Hoe vaak is dit zelfde verhaal nu eigenlijk al verteld?
 • Jenny stevens

  2 maanden geleden
  Super mooi koppel .Profciat
 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Hand in hand lopen kan voor : ouders met hun kind man en vrouw demementeren mensen mindervalide mensen Voor mij doet ieder wat hij wil zolang het niet storend ofzo aanstootgevend is . Leef en laat leven aub !
 • Annette Van Meervelde

  2 maanden geleden
  Wens hun een gelukkig leven verder samen. Sympa koppel.
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  21

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.