Lotte Vanwezemael stelt nieuwe vriend Max voor: “Ons eerste officiële evenement samen”

BVOpvallende gasten op de gouden loper van de Kastaars!: Lotte Vanwezemael en haar nieuwe vriend Max. “We hadden op voorhand gezonde zenuwen”, vertelt het koppel over hun allereerste officiële uitje.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck krijgt giftige reacties: “Na mijn eerste aflevering heb ik keihard geweend”
  PREMIUM
  BV

  ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck krijgt giftige reacties: “Na mijn eerste aflevering heb ik keihard geweend”

  “Die bitse reacties nadat ik de eerste keer te zien was in ‘Thuis’... Ik heb toen keihard geweend.” Lynn Van den Broeck (30) leerde bij haar soapdebuut vier jaar geleden meteen de keerzijde van de BV-medaille kennen. Ook samenwerken met haar grote liefde Mathias Vergels (30) gaat soms gepaard met heftige emoties. In een interview met ‘Dag Allemaal' vertelt ze openhartig over de vele online haat, haar kinderwens en haar relatie met Mathias. “Die ene dag heeft lang in mijn lijf gehangen.”
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. Annelies Verlinden over kinderwens: “Ik heb er niet voor gekozen om geen kinderen te krijgen, een groot verdriet”
  BV

  Annelies Verlinden over kinderwens: “Ik heb er niet voor gekozen om geen kinderen te krijgen, een groot verdriet”

  In ‘Viva La Feta’ krijgen Jani en Otto-Jan hoog bezoek. Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (44) verlaat België om zich voor de volle twee dagen in de watten te laten leggen door beide gastheren. Al is het zeker geen sinecure om het land zomaar te verlaten als minister: “Elke keer ik naar het buitenland ga, moet ik zeven brieven schrijven en wachten op goedkeuring.”