Lotte Vanwezemael en haar vriend Max.
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael en haar vriend Max. © Instagram

Lotte Vanwezemael over nieuwe vriend: “Ik hoop met hem gelukkig te worden, samen te hokken en kinderen te krijgen”

BVLotte Vanwezemael (30) beleeft gouden tijden. Haar podcast ‘Lotte gaat diep’ maakt zaterdag kans om een Kastaar in de wacht te slepen en ook op privévlak heeft de seksuologe weer een goeie balans gevonden. In ‘Het Belang van Limburg’ schreeuwt ze haar liefde voor nieuwe vriend Max Henrard van de daken.

10 reacties

 • jo vissenaeken

  2 maanden geleden
  Go with the flow en alle geluk toegewenst voor jullie.
 • Luc Dillen

  2 maanden geleden
  Veel geluk meisje 👍🥰
 • Glenn Verbeeck

  2 maanden geleden
  Echte liefde is niet makkelijk te vinden, weet dat de tijd niet blijft stilstaan en ga ervoor als de kans zich voordoet. Ook al was het verleden misschien niet altijd makkelijk en soms zwaar, blijf altijd in de liefde geloven...
 • Jean van Ravestyn

  2 maanden geleden
  ik ben niet meer van deze tijd, vroeger zeiden we: ik hoop jou gelukkig te maken. Dit is minder egoistisch. In dit geval zal de relatie niet lang duren, want ze zegt het zelf al: Alles hangt af van MIJN prikkels, dus: ik en de rest kan stikken. Ik hoop mij hier in te vergissen en wens ze succes.
 • nicole delanghe

  2 maanden geleden
  Veel geluk 🍀
 1. Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelgevraagd internationaal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzondering”
  PREMIUM
  BV

  Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelge­vraagd internatio­naal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzonde­ring”

  België gaat op zoek naar een toekomstig topmodel van eigen bodem, en wie beter dan Hannelore Knuts (45) om die zoektocht - die te zien zal zijn op Streamz - in goede banen te leiden? “Uiteraard zal ik kritiek geven, maar opbouwende. Ik ga niet de bitch uithangen.” In een interview met ‘Story’ vertelt het Limburgse model, dat nog altijd furore maakt op de catwalk, alvast wat meer over haar aanvaring met modekoning Valentino, haar terugkeer naar België en het financiële aspect. “Aan een fotoshoot voor een magazine hou ik misschien maar 100 euro over.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.