Loredana
Volledig scherm
PREMIUM
Loredana © Kristof Ghyselinck

Loredana openhartig over haar gezondheid na tumor: “Mijn gezicht kan uit het niets opzwellen of verstijven”

BVJe kan er niet omheen: Loredana (36) is deze zomer op elk podium te vinden, al dan niet met haar verloofde Pat Krimson (57). De twee stappen binnenkort in het huwelijksbootje, en dat zal niet al te traditioneel verlopen. “Er komen niet een, maar twéé feesten”, vertellen de twee in ‘Dag Allemaal’. Maar voor die zonneschijn kende ze ook een serieuze regenbui. Een tumor in haar lymfeklier bezorgde angstige tijden. “Iedere dag had ik pijn.”

3 reacties

 • Anne JACOBS

  2 dagen geleden
  Oh, ik wens je geen pijn meer te hebben. En toch ben je nog steeds zo'n prachtige dame! Chapeau!
 • Eveline Van den Hout

  2 dagen geleden
  Hopelijk komt het goed. Pat Krimson en Loredana zijn toffe mensen.
 • Jenny stevens

  7 dagen geleden
  Mooie madam en zeer goede stem .Sterkte
 1. Ex-Miss Belgian Beauty’s reageren op overlijden Ignace Crombé: “Dankzij hem heeft mijn leven zich op een bepaalde manier gevormd”
  BV

  Ex-Miss Belgian Beauty’s reageren op overlijden Ignace Crombé: “Dankzij hem heeft mijn leven zich op een bepaalde manier gevormd”

  Ignace Crombé is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een agressieve pancreaskanker. De man was vooral bekend als de organisator en gezicht van de Miss Belgian Beauty-verkiezing. Verschillende voormalige winnaressen reageren nu op z'n overlijden. “De enige faxen die ik tijdens mijn leven heb gekregen, kwamen allemaal van hem.”
 2. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.