Lijdt K3'tje Hanne aan 'zwangerschapsdementie'?
"Ze steken alles wat ik nu misdoe graag op mijn buik"

BVHet gaat opnieuw hard de zomer voor Hanne, Marthe & Julia van K3. Van het Limburgse Neeroeteren tot het West-Vlaamse De Panne, doorheen heel het land brengen ze hun grootste hits. “Op dit moment ondervind ik gelukkig nog geen last tijdens het optreden van mijn zwangerschap”, vertelt een trotse Hanne. 

0 reacties

 1. "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschouwer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepunten van z'n carrière
  PREMIUM
  BV

  "Alles waar een man van droomt, heb ik gezien op Ibiza. Als toeschou­wer": Pat Krimson blikt terug op hoogte- én dieptepun­ten van z'n carrière

  “Ik dacht dat ik er internationaal zou doorbreken. Maar door het goeie leven is het er niet van gekomen.” Patrick Claesen (57), alias Pat Krimson, woonde jarenlang op feesteiland Ibiza. “Ik heb er gewerkt voor rijke mensen en gekke dingen gezien en gedaan”, vertelt hij in Primo. In het uitgebreide interview blikt hij terug op de hoogte- en dieptepunten van z’n lange carrière en vertelt hij over de liefde voor z’n vriendin Loredana en dochtertje Troy en de toekomst van 2Fabiola. “Sommigen noemen me een legende. Dat is leuk, ook al voel ik me helemaal niet zo.”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.