Lief Viktor Verhulst viert verjaardag op de Evanna die speciaal werd omgetoverd tot dansparadijs

BVSarah Puttemans heeft voor haar 23ste verjaardag een feestje gebouwd op de Evanna. De boot van Gert Verhulst werd voor de gelegenheid helemaal aangekleed in thema. Samen met vrienden en vriendinnen genoot Sarah van een tien uur durende dj-set van Lennert Wolfs. Ook vriend Viktor Verhulst was van de partij en genoot met een sigaar in zijn hand mee.

20 reacties

 • Peter Van Dam

  2 maanden geleden
  Dat ze hun geld uitgeven hoe ze willen, dat ze feesten hoe ze willen, maar versterkte muziek in open lucht (op het dek) en hoorbaar voor anderen is in Antwerpen zover ik weet nog altijd wel verboden. Tenminste, als een straatmuzikant één speaker mee neemt voor zijn gitaar krijgt die een gasboete terwijl die het doet om beetje geld in te zamelen en te overleven. Maar als je het op het dek van een jacht doet mag het wel (hoorbaar buiten privé dus tellen openbare regels en wetten).
 • Kelly Verlinden

  2 maanden geleden
  Waarom moet dit altijd met zoveel vertoon. Feest zoveel je wilt maar stop met dat zo te showen, vooral in tijden waar de alleenstaande middenklasse zijn geld ziet verdampen.
 • Laurent De Backer

  2 maanden geleden
  Plezier en geluk wensen we toch iedereen.
 • Roger De Witte

  2 maanden geleden
  @Linda Torfs, idd ze moesten hun schamen..
 • Nicole Baetslé

  2 maanden geleden
  Dan heb je maar geluk met een lief als Verhulst !!! lekker profiteren maar het is ze gegund .
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”
  Play
  BV
  55

  Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”

  Aan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft ‘Dag Allemaal’. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”