VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

LEVENSVERHAAL. Acteur Arnold Willems (90) kwam 1.067 keer in uw huiskamer op bezoek: “Ik heb artrose, een pacemaker en een heupprothese, maar ik klaag niet”

BV“Kom, we gaan een pintje drinken.” Het waren zijn ‘famous last words’, lang voor Arnold Willems (90) de ongelijke strijd tegen het leven verloor — een ongelukkige val en een kansloos gevecht tegen corona, weet u wel. Dit is het portret van een acteur wiens bekendste rol hem 1.067 keer in uw huiskamer bracht. Maar vooral van een man die helemaal niet zo gewoontjes was als zijn alter ego in ‘Wittekerke’ doet vermoeden: “Mocht ik m’n leven kunnen overdoen, ik zou alles op dezelfde manier aanpakken. Alles.”

8 reacties

 • Kacy leenweghe

  4 weken geleden
  Mooi zo , een voorbeeld in dit klageland waar zovelen profiteren van de ziekenkas iplv hun verantwoordelijkheden op te nemen .
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Langs de kade , geweldige reeks. Rust in vrede Arnold.
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Ik begrijp eigenlijk niet waarom mensen kwalen en pijn en ongemak en operaties enz ... beleven zonder zich af te vragen hoe zijzelf iets kunnen doen aan hun levensstijl die er de oorzaak van is.
 • Benjamin Spruyt

  2 maanden geleden
  Topacteur met een fantastische stem. In plaats van 100000 keer de kampioenen te herhalen zouden ze beter eens die goede oude series uit het archief halen : langs de kade, alfa papa tango, wittekerke,...
 • Michel Wanquet

  2 maanden geleden
  Het ga je goed Bob (Arnold)!
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 2. ‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”
  TV
  24

  ‘Kampioenen’-ac­teurs blij dat geschrapte afleverin­gen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleverin­gen”

  Na alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”