Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

BVLesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”

11 reacties

 • Greta Dendas

  2 maanden geleden
  Mooie foto…je mag nog gezien worden
 • Liesbeth Vermeiren

  2 maanden geleden
  God ja, er zullen vast wel mannen zijn die daarop kicken. Ieder zijn ding. Mij zet het niet aan tot een aankoop van de Valentijnbox. Bekend geworden zijn omwille van 2 troeven, betekent niet dat je ze moet blíjven etaleren.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Ik ben ook niet jaloers. Ik heb gelijkaardig figuur als haar, maar zou nooit zo een platte foto's plaatsen.
 • Gaston Batsleer

  2 maanden geleden
  @Jeanke Van Etterbeek: ik ben alvast niet jaloers. Houd het bij de naturel van mijn vrouw. Dan zie je pas hoe mooi de natuurlijke vormen zijn
 • ronny engels

  2 maanden geleden
  Ze had ook een mooi model kunnen kiezen in een mooi rood lingerie setje in plaats van zelf op de foto te staan met haar blote borsten. Maar snap haar wel hoor, haar borsten hebben haar bekent gemaakt en als de media aandacht verminderd dan is dat opnieuw haar troef.
 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.