Leen Dendievel
Volledig scherm
PREMIUM
Leen Dendievel © Kristof Ghyselinck

Leen Dendievel rekende af met vreselijke paniekaanvallen: “Ik ben anderhalf jaar lang door een hel gegaan”

BV“Het was confronterend om dit neer te schrijven, maar nu kan ik mijn eigen leven weer in handen nemen.” Vier jaar nadat Leen Dendievel haar boek ‘Asem’ op de markt bracht, ligt er nu - 25.000 verkochte exemplaren later - een heruitgave in de winkel. Dit keer vertelt Leen haar eigen persoonlijke verhaal over angsten en paniekaanvallen. In ‘Dag Allemaal’ vertelt ze openlijk over de hel waar ze doorging. “De eerste maakte me ‘s nachts wakker. Ik dacht dat ik een hartstilstand kreeg.”

 1. Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”
  PREMIUM
  BV
  3

  Kelly Pfaff heeft echtgenoot Sam Gooris de ogen geopend: “Ik ben er vroeger veel te weinig geweest voor mijn gezin”

  Vorig jaar trok het gezin Gooris door Europa, dit jaar steken Sam Gooris (49) en Kelly Pfaff (45), dochter Shania (22) en zoon Kenji (21) de grote plas over voor een roadtrip langs de Westkust van Amerika. “Herinneringen maken met ons vieren, daar is het ons voortaan om te doen”, zegt Sam in ‘Primo’. En dat zegt hij met reden, want vorig jaar kreeg hij ‘een ferme lap in zijn gezicht’ toen hij de balans van het ouderschap opmaakte. “Communiefeesten? Ik heb ze allemaal gemist.”
 2. Vanessa Chinitor blikt terug op haar deelname aan het Songfestival: “De mensen die mij toen begeleid hebben, ben ik nog altijd dankbaar”
  PREMIUM
  BV

  Vanessa Chinitor blikt terug op haar deelname aan het Songfesti­val: “De mensen die mij toen begeleid hebben, ben ik nog altijd dankbaar”

  Inmiddels is het al bijna een kwarteeuw geleden dat Vanessa Chinitor (46) met ‘Like the Wind’ deelnam aan het Eurovisiesongfestival. “Soms lijkt het nog maar gisteren”, vertelt de zangeres, die al meer dan 20 jaar samen is met muzikant en komiek Dirk Bauters (62) en onlangs haar tiende huwelijksverjaardag vierde, in ‘Primo’. “Ik stond aan het begin van m’n carrière, noem me gerust maar een groentje. En plots mogen zingen voor een miljoenenpubliek, het doet wat met je lijf en leden.”
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 3. Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag
  BV

  Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag

  Astrid Coppens mocht 40 kaarsjes uitblazen en dat heeft ze op een geweldige manier gevierd. Zo organiseerde ze een groot verjaardagsfeest voor haar vrienden en familie. Zelfs haar broer Laurens trok van Los Angeles naar België voor de speciale dag. Zangeres Natalia (42) was ook aanwezig en gaf een mooie speech voor haar goede vriendin. En, niet te vergeten: er werd uiteraard ook hard gezongen en gedanst.
 4. Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”
  PREMIUM
  Muziek
  3

  Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”

  Zes jaar na haar laatste plaat ‘The sound of me’ - en twintig jaar na haar doorbraak dankzij ‘Idool 2003' - komt Natalia (42) met nieuwe muziek op de proppen. Het romantische ‘When You Came By’ is een ode aan de liefde, en aan haar verloofde Frederik Binst, met wie ze een koppel vormt sinds 2018. De zangeres vertelt waarom haar fans zo lang op nieuw werk moesten wachten en vertelt ze over de pittige periode die ze achter de rug heeft. “En toch vertoont m’n leven nu meer balans dan pakweg zes jaar geleden.”