Laura Lynn en vriend Joffrey in Marbella
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Lynn en vriend Joffrey in Marbella © Photo News/Joel Hoylaerts

Laura Lynn is na moeilijke scheiding opnieuw verliefd: “Ik wilde mijn dochter niet zomaar in iets nieuws storten”

BVZe ging door een diep dal na de breuk met Matthias Lens, maar intussen straalt Laura Lynn (46) opnieuw. Met dank aan Joffrey (46), met wie de zangeres al zes maanden een relatie heeft. “Nooit gedacht dat dit me nog zou overkomen”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Ze stelt er haar nieuwe vriend voor, verklapt hoe ze elkaar leerden kennen en vertelt honderduit over hoe het zit in hun relatie. “Ik durf gerust te zeggen dat ik heel diep heb gezeten, maar ik ben er weer bovenop.”

7 reacties

 • Ivan Smissen

  4 maanden geleden
  Joffrey was zelf een heel talentvolle zanger en entertainer, die succes kende met de boysband Enzo. Hij had alles: présence, de looks, zang- en danstalent... Als die gast wat beter omringd was geweest toen hij jong was, dan was hij nu een absolute ster in Vlaanderen en Nederland. Hopelijk maakt hij nog een comeback!
 • Esther Nijs

  4 maanden geleden
  Veel geluk.
 • Wim Peeters

  4 maanden geleden
  Knappe en lieve vrouw !
 • maria peeters

  4 maanden geleden
  Zal hard aankomen bij Matthias Lens.
 • Stroobants Alexander

  4 maanden geleden
  De zoveelste in de rij.
 1. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
  Play
  BV

  Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

  Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.
 2. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”