Kobe Ilsen
Volledig scherm
Kobe Ilsen © Joris Casaer

Kobe Ilsen openhartig over vaderschap: “Geen roze wolk, absoluut niet”

BVKobe Ilsen, tv-gezicht, dj en nu ook kersverse papa, deelde op Instagram een openhartig bericht over het vaderschap. Zo geeft hij mee dat ouderschap veel ups en downs kent: “Heel hard zoeken naar een nieuwe balans in onze relatie en afscheid nemen van een oud leven.”

10 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Sommige ouders slapen binnen enkele minuten weer na t drinken geven, sommigen amper nog..
 • Liliane De Coster

  5 maanden geleden
  Probeer ook te geniet en van deze période want het gaat vlug voor bij. Gefeliciteerd met jullie prachtige zoontje!
 • Pieter Verhulst

  5 maanden geleden
  Alle vrouwen zeggen dat de opofferingen het waard zijn. Sleutelvraag moet zijn. Wil jij een wezentje op deze bol zetten, wetende dat hij of zij 20 jaar moet studeren, 45 jaar moet werken, tussentijds 25 jaar kinderen moet opvoeden, nog een jaar of 10 a 20 voor ouders met gezondheidsproblemen moet zorgen. Nog wat economische ofcgezondheidscrisissen en oorlogsdreiging erbij. En jawel een paar dagen, misschien zelfs weken per jaar gaat hij of zij iets plezant doen.
 • Martine Leemans

  5 maanden geleden
  Begrijp wel dat dit voor je hele leven is de zorgen voor een kind.Het ergste moet nog komen wacht maar...
 • christine van dessel

  5 maanden geleden
  Prachtig en tenminste heel realistisch verwoord ! Als ik dit lees , doen jullie dit meer dan prima !! Wat een mooi ventje is dat ..zo schattig !!!
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.