KIJK. Koen Wauters mag niet deelnemen aan Dakar-rally: “Dit vinden we onmetelijk erg”

BVPech voor Koen Wauters (55). Hij mag dit jaar niet deelnemen aan de Dakar-rally, vertelde hij bij Maarten en Dorothée op Qmusic (zie hierboven). De auto’s van z'n team werden afgekeurd. “Ze waren onverbiddelijk.”

17 reacties

 • John De Zutter

  2 maanden geleden
  Tja hadden ze hun mise en place gedaan ipv te denken alles lukt wel! Dan was er geen probleem! Bv:Hoe goed je als kok ook bent, zonder mise en place lukt de service niet!
 • Werner Reynen

  2 maanden geleden
  Eigenlijk moest men dat op voorhand weten. Een auto van 2012 terug van onder het stof halen… Zie je Hamilton al terug rijden met de McLaren MP4/4. Dat zou ook niet goed komen. Volgende keer de voorschriften en de regels goed lezen.
 • Paul Hendriks

  2 maanden geleden
  Tja, net zoals in België, hier willen ze toch ook dat je voor veel geld een elektrische auto koopt, met een diesel rijden van een paar jaar oud, ze zien u aankomen op de technische keuring, de rode kaart ligt al klaar voor u binnen bent.
 • Nico De Jaeck

  2 maanden geleden
  Amateurisme is dit. Je weet op voorhand wat de eisen en voorschriften zijn.
 • mike milan

  2 maanden geleden
  Niet opgeven Koen,volgend jaar ben je er wel terug bij….de foutjes verbeteren en dan komt alles goed.Uw hobby mag je niet opgeven.Laat de rest maar ….
 1. Na haar scheiding van Sean Dhondt overwon Allison Scott een eetstoornis: “Wat hij doet, laat me compleet onverschillig”
  PREMIUM
  BV
  16

  Na haar scheiding van Sean Dhondt overwon Allison Scott een eetstoor­nis: “Wat hij doet, laat me compleet onverschil­lig”

  “Ik hoopte dat de scheiding al mijn problemen zou oplossen, maar de realiteit was anders.” In 2022 beleefde Allison Scott (33), de ex van Sean Dhondt (38), een waar horrorjaar. De Amerikaanse moest niet alleen een oude eetstoornis in eenzaamheid overwinnen, maar ook haar wantrouwen tegenover mannen. In een interview met ‘Dag Allemaal’ blikt Allison nu terug op die moeilijke periode, en blikt ze vooruit op de toekomst. Wil ze wel in ons land blijven? “Toen ik naar België kwam, heb ik hier een nieuwe familie gekregen, maar mijn scheiding heeft me die weer afgepakt.”