Kat Kerkhofs, rechts met wederhelft Dries Mertens en zoontje Ciro Romeo.
Volledig scherm
PREMIUM
Kat Kerkhofs, rechts met wederhelft Dries Mertens en zoontje Ciro Romeo. © Jan De Meuleneir/rv

Kersverse mama Kat Kerkhofs laat in haar ziel kijken: “Een luxeleven? Dries en ik eten niet elke avond kaviaar, hé”

BVTien maanden na de geboorte van zoontje Ciro Romeo keert Kat Kerkhofs (34) terug naar het tv-scherm. Op Play4 leidt de wederhelft van Dries Mertens (35) vanaf donderdag de muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’ in goede banen. “Ik pak mijn job als presentatrice aan als m’n examens destijds”, lacht ze. Een uitgebreid gesprek over Ciro en het moederschap, Napolitaanse palazzo’s, dineren met Hadise en haar toekomstplannen met manlief Dries. “Zeker nu we een eigen kind hebben, snakken we naar een veilige basis.”

 1. Karen Damen wil carrière weer in stroomversnelling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”
  PREMIUM
  BV

  Karen Damen wil carrière weer in stroomver­snel­ling brengen: “Het mocht weer wat meer zijn dan losse flodders”

  “Het is misschien lelijk om te zeggen, maar ik hou van aandacht”, zegt Karen Damen (48) in ‘Dag Allemaal’. En dus gaat de zangeres eind dit jaar toeren met haar eerste onewomanshow, onder begeleiding van haar gloednieuwe manager William Vaesen, de ontdekker van K3. Opmerkelijk, want tot dusver beheerde manlief Anthony haar agenda. Karen vertelt waarom ze die samenwerking nu stopzet, wat er nog op de planning staat - “Een K3-reünie? Waarom niet” - en hoe ze de frustraties van vroeger zal vermijden. “Toen ik het tegen Kristel vertelde, zei ze: ‘Ge weet waar ge aan begint, ge kent hem, hé’.”
 2. Hoe Joke Emmers' gewicht effect had op acteerdroom: “Niet iedereen houdt ervan, maar ik heb mijn kwabbetjes geaccepteerd”
  PREMIUM
  BV

  Hoe Joke Emmers' gewicht effect had op acteer­droom: “Niet iedereen houdt ervan, maar ik heb mijn kwabbetjes geaccep­teerd”

  “Als iemand mij stuurt dat ze mij vervelend vinden, doet dat echt pijn.” Joke Emmers (33) is een geliefd schermgezicht, maar niet iedereen kan haar guitige lach en présence appreciëren. De actrice krijgt lelijke opmerkingen te slikken. Niet alleen nu, ook al in haar kindertijd. Een eerlijk gesprek over hoe zij ondanks online haat zelfverzekerd blijft en hoe partner Visjal haar steun en toeverlaat is. “Het is makkelijk om iemand mollig eruit te pikken om uit te lachen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’.