Kato Callebaut
Volledig scherm
Kato Callebaut © BELGA

Kato openhartig over paniekaanvallen op het podium: “Er is veel gebeurd”

BVKato Callebaut, één van de heldere stemmen van The Starlings, heeft een openhartige bekentenis gedaan op Instagram. Daar had ze het over enkele paniekaanvallen die ze kreeg op het podium. 

5 reacties

 • Wilfried De Temmerman

  7 maanden geleden
  Volg Tom al jaren met Kato erbij worden ze alleen maar beter. Top!!!
 • Henri Demeer

  7 maanden geleden
  Top zangeres en koppel .
 • Jean Petermans

  7 maanden geleden
  Uitstekend Duo, zowel qua zang/show als qua levensinzicht.
 • Marlene De Smedt

  7 maanden geleden
  Leuk koppeltje. Eerder bescheiden. Hoop dat ze de zomerhit winnen en dat het eens geen tafelspringers zijn die weer met de pluimen gaan lopen.
 • eli bosch

  7 maanden geleden
  Gelukkig zijn er nog BV's die niet naast hun schoenen lopen en showkes opvoeren op social media. Respect.
 1. Na 40 dagen radiostilte keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”
  BV

  Na 40 dagen radiostil­te keert Rani De Coninck terug naar ‘Joe’: “Morgen probeer ik weer live te gaan met al het verdriet in mijn hart”

  “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”, biechtte Rani De Coninck (52) een tijdje geleden op. Een nodige radiopauze van zes weken volgde, en die wierp zijn vruchten af. Vanaf morgen is Rani opnieuw te horen op ‘Joe’, en dat vanuit de bergen. Dat kondigde ze zelf graag aan met een mooie boodschap. “Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden.”
 2. Waar eet The Starlings-zangeres Kato Callebaut? “Voor amper 31 euro geniet je hier van een bourgondisch driegangenmenu”
  PREMIUM

  Waar eet The Star­lings-zangeres Kato Callebaut? “Voor amper 31 euro geniet je hier van een bourgon­disch driegangen­me­nu”

  Kato Callebaut (30) van The Starlings heeft met ‘Seaside’ net een nieuw album uit en bezoekt in haar vrije tijd graag vernieuwende restaurants. “Ik ontdekte al veel leuke plekjes waar je plantaardig kan eten die me verrasten”, vertelt ze. “Ik eet graag gezond, maar pizza op tijd en stond moet ook kunnen.” Ze deelt haar 7 favoriete eetadressen in Aalter, Hasselt, Deinze en Gent.