Julia, Hanne en Marthe.
Volledig scherm
Julia, Hanne en Marthe. © Studio 100

K2 is opnieuw K3: Hanne is terug uit zwangerschapsverlof

BVHanne Verbruggen (28) is terug uit zwangerschapsverlof. Midden november werd het K3’tje voor het eerst mama van een zoontje: Julien. Maar nu is ze helemaal klaar om er weer in te vliegen met K3.

 1. Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof aan de kant als CEO van Plopsa, na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Dat werd aangekondigd in een kort persbericht van Studio 100. Maar bijzonder uitgebreid reageren doet Studio 100-CEO Gert Verhulst niet, ook niet in zijn eigen talkshow. “Het zou raar zijn om over Plopsaland te praten in ‘De tafel van vier’”, vertelt hij in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoe Joke Emmers' gewicht effect had op acteerdroom: “Niet iedereen houdt ervan, maar ik heb mijn kwabbetjes geaccepteerd”
  PREMIUM
  BV

  Hoe Joke Emmers' gewicht effect had op acteer­droom: “Niet iedereen houdt ervan, maar ik heb mijn kwabbetjes geaccep­teerd”

  “Als iemand mij stuurt dat ze mij vervelend vinden, doet dat echt pijn.” Joke Emmers (33) is een geliefd schermgezicht, maar niet iedereen kan haar guitige lach en présence appreciëren. De actrice krijgt lelijke opmerkingen te slikken. Niet alleen nu, ook al in haar kindertijd. Een eerlijk gesprek over hoe zij ondanks online haat zelfverzekerd blijft en hoe partner Visjal haar steun en toeverlaat is. “Het is makkelijk om iemand mollig eruit te pikken om uit te lachen”, zegt ze in ‘Dag Allemaal’.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.