Pauline en Junior Planckaert.
Volledig scherm
PREMIUM
Pauline en Junior Planckaert. © © VRT

Junior Planckaert vond de liefde bij Pauline: “Maar ik had vooraf geen 100% vertrouwen dat het zou lukken”

BVEen lief zoeken op tv, het is niet altijd een garantie op succes. Maar voor Junior Planckaert (29) draaide z’n zoektocht wél goed uit. Zo’n vier maanden na ‘Junior op zoek naar de liefde’ is hij nog altijd gelukkig met z’n uitverkorene Pauline (23). In een interview met ‘TV Familie’ vertellen de twee uitgebreid over de intense opnameperiode, hun stiekeme reis naar Tenerife en verklappen ze hoe de rest van de familie Planckaert over Pauline denkt. “Op het circuit kruisten onze blikken elkaar. Een rilling ging door mijn lijf.”

13 reacties

 • jos pauwels

  2 maanden geleden
  Respect voor de ganse familie,steeds klaar staan voor iedereen,wou dat het hier ook zo was.
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Ik vind dit een mooi koppeltje. En hopelijk zijn ze nog lang gelukkig met elkaar. Maar zo een programma een lief vinden vind ik maar niets. Maar ja als ze er maar aan verdienen zeker. Het wordt je zo opgedrongen..
 • Gaston Batsleer

  2 maanden geleden
  Dit programma is dan nog deftig en zedig. Op een andere zender zoeken mensen elkaar en zijn ze volledig naakt. Hoe ver is de maatschappij afgedwaald van het rechte pad dat men zulke programma's maakt om kijkers te hebben?
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Gaat die grof gezegd "koehandel" nu eindelijk stoppen. Het is ver gekomen dat de mensen een lief gaan zoeken in een TV programma. Als er maar voldoende "kijkers" zijn.
 • karina de smet

  2 maanden geleden
  Ik denk dat deze twee mensen voor elkaar gemaakt zijn alleen moeten ze genoeg privacy krijgen ook, ik vind dat ze goed bij elkaar passen. Hopelijk mogen ze een leven lang samen gelukkig zijn, ik wens het hen alvast toe. Alles wat ze samen kunnen doen moeten ze zeker doen en dan vooral genieten van alle kleine dingen maar vooral ook van elkaar. Veel geluk Junior en Pauline.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.