Sarah Mouhamou en Julie Vermeire
Volledig scherm
PREMIUM
Sarah Mouhamou en Julie Vermeire © Kristof Ghyselinck

Julie Vermeire en Sarah Mouhamou over kritiek in de media: “Ik trek mij niets meer aan van zure mensen”

BVZe zitten in een totaal andere fase van hun leven, en toch werden Julie Vermeire (24) en Ketnetwrapper Sarah Mouhamou (27) hechte vriendinnen. Met dank aan ‘Een Echte Job’, het VTM-programma dat voor hen allebei een serieuze uitdaging bleek, vertellen ze in Dag Allemaal. “Toen een lief omaatje me zei dat ze een last was, brak mijn hart.” Een gesprek over de nadelen van werken in de media, het vierjarige zoontje van Sarah en hun zorgzaamheid voor hun familieleden. “’Met de centen van papa is het gemakkelijk’, klonk het. Terwijl ik er keihard mijn best voor doe.”

 1. MEDIAWATCHERS. Michel Wuyts: “Het enige wat de CEO van de VRT doet als het over 65-plussers gaat is zuchten”
  podcast

  MEDIAWAT­CHERS. Michel Wuyts: “Het enige wat de CEO van de VRT doet als het over 65-plus­sers gaat is zuchten”

  Volgende maandag presenteert weerman Frank Deboosere z’n laatste weerbericht op de VRT. Een einde van een tijdperk, vijf maanden eerder dan voorzien. Het overkwam ook wieleranalist Michel Wuyts, die in 2021 verplicht met pensioen moest bij VRT. “Het is een gevoel dat je niet kan verdringen”, vertelt Wuyts in de podcast ‘De Mediawatchers’. Hij wijst vooral naar Frederik Delaplace, CEO van de VRT. “Het enige wat hij doet als het over 65-plussers gaat is zuchten”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’.
 1. KIJK. Warre Borgmans en Jurgen Delnaet eren ‘Gaston & Leo’ in eigen musical: “Het is een sterk scenario”
  BV

  KIJK. Warre Borgmans en Jurgen Delnaet eren ‘Gaston & Leo’ in eigen musical: “Het is een sterk scenario”

  Wijlen Gaston Berghmans en Leo Martin, beter bekend als Gaston & Leo, worden geëerd in een eigen hommage musical. Niemand minder dan Warre Borgmans (67) en Jurgen Delnaet (51) gaan het iconische duo vertolken én lichten alvast een tipje van de sluier op. “Het wordt geen ‘best-off’ of een aaneenschakeling van de beste sketches, maar een verhaal over samenwerken én vriendschap.” De musical staat gepland voor begin volgend jaar.