Jonas Van Geel
Volledig scherm
Jonas Van Geel © VTM

Jonas Van Geel heeft breuk met Evelien Bosmans nog niet helemaal verteerd: “Ik kan niet zeggen dat ik het leven weer graag zie”

BVZo’n jaar geleden gingen Jonas Van Geel (37) en Evelien Bosmans (32) uit elkaar en daar heeft de presentator het nog steeds moeilijk mee. Dat vertelt hij in een interview met ‘Humo’. “Het was zeer lastig om de vrolijke versie van mezelf boven te halen.”

7 reacties

 • Leen Demeyer

  4 maanden geleden
  Wat een reacties. Hij heeft net een scheiding meegemaakt. Deze reacties zeggen alles over jullie, niets over hem. Hij heeft het moeilijk.
 • Erwin De Meyer

  4 maanden geleden
  Hij is nog jong en niet veel meegemaakt.
 • Eric Gova

  4 maanden geleden
  Nog veel vis in de zee Jonas.
 • Jurgen Wandelaer

  4 maanden geleden
  Is zeer menselijk Jonas. Net zoals jijzelf bent ondanks het succes.
 • Thomas Vandevelde

  4 maanden geleden
  Niet overdrijven om er munt uit te slaan door er een liedje van te kunnen maken. Zowat iedereen heeft al een of meerdere relatiebreuken achter de rug. Geniet gewoon van je herwonnen vrijheid en maak daar een liedje van. Of zoek iemand nieuw een schrijf een liedje hoe je de liefde weer gevonden hebt
 1. Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”
  Play
  Showbits
  4

  Seksuologe Sybille geeft inkijk in de interne keuken van ‘Blind Getrouwd’: “Elk jaar haakten goede kandidaten op het laatste moment af”

  VTM is volop op zoek naar nieuwe deelnemers voor het achtste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoe groter de vijver, hoe beter de experts de koppels kunnen matchen. Psychologische testen, gesprekken, de selectie is zwaar en elk seizoen haken interessante kandidaten in laatste instantie nog af. Desna praat daarover met seksuologe Sybille Vanweehaeghe, zij was experte in de eerste vier seizoenen. Hoe ziet zij het programma evolueren? Bekijk het in een nieuwe Showbits.