Johan Terryn
Volledig scherm
Johan Terryn © Guy Kokken

Johan Terryn over de Alzheimer van zijn moeder: “Ze leest nog altijd de krant, maar als ze die dichtslaat, is ze alles weer vergeten”

BVActeur en auteur Johan Terryn (53) komt deze week met een nieuw boek: ‘Alles en iedereen gaat weg, behalve mijn goede luim’. Daarin vertelt hij over de Alzheimer van zijn moeder, en hoe ze daar samen mee hebben leren omgaan. In ‘De Tafel Van Vier’ vertelt hij wat meer over zijn ervaringen.

3 reacties

 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Het is er voor je het weet , je ziet het niet aankomen , Je kunt niet helpen , bent machteloos en dat is zeer frustrerend. Maar de liefde die je voelt geeft de kracht om geduldig te zijn . STERKTE !
 • Sigrid Goossens

  2 maanden geleden
  Sterkte en ook voor jou mama 🙏💙
 • Christopher Moltisanti

  2 maanden geleden
  Veel sterkte Johan
 1. Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilligerswerk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie
  Play
  BV

  Mama van Charlotte Leysen doet vrijwilli­gers­werk bij Mercy Ships, ook deze BV’s steunen de liefdadig­heids­or­ga­ni­sa­tie

  Ex-Ketnetwrapster Charlotte Leysen, zanger Christoff, presentatrice Cath Luyten en verschillende andere BV’s steunen de liefdadigheidsorganisatie Mercy Ships. De organisatie maakt met hun ziekenhuisschip medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. De verschillende bekende Vlamingen doneren hun link-in-bio op Instagram aan Mercy Ships. Charlotte Leysen heeft een speciale band met de organisatie. Haar mama, Rit Borremans, ging als eerste Belgische vrijwilliger al achttien keer mee op missie.