Joe-dj Rani De Coninck getuigt over moeilijke periode: “Ik vind mijn ‘reason to smile’ even niet meer”

BVDe afgelopen weken was Rani De Coninck (52) heel even niet te horen tijdens de middagshow op radiozender Joe. In een emotionele brief aan haar collega Raf Van Brussel (51) legt ze uit wat precies de reden is van haar afwezigheid. “Ik moet nog even de pauzeknop ingedrukt houden.”

100 reacties

 • Kris Motmans

  2 weken geleden
  Lieve, grappige, guitige Rani. Neem je tijd zoals iedereen hoort te doen. Verwerken en loslaten hoort bij het leven. Ook in dat van jouw. Sterkte en veel moed Liesbet Willems
 • Sandra Mast

  2 weken geleden
  Beste Rani, ik begrijp heel goed hoe jij je nu voelt. Ik heb de voorbije jaren ook enkele dierbare verloren, waaronder mijn moeder die ik nog heel erg mis. Neem uw tijd om alles te verwerken en terug de goedlachse radiostem van Joe te worden. Veel sterkte !
 • René Fouquaert

  2 weken geleden
  Beste Rani, Niet meer dan normaal dat je de tijd neemt om het proces van rouw verder te verwerken. We wensen jou véél sterkte toe en alvast een héél dikke knuffel. En we kijken uit naar die stralende lag van jou wanneer je er klaar voor bent,🙏🌹❤️
 • Carla Vancaeyzeele

  2 weken geleden
  Hey Rani en familie Veel sterkte en beterschap. Vanwege Carla en familie.
 • Bart Meers

  2 weken geleden
  das tleven hé, komen en gaan. gewoon aan jezelf denken en leven
 1. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 2. Waarom openen steeds meer topchefs een tweede ‘toegankelijkere’ zaak? En is het daar echt goedkoper?
  PREMIUM

  Waarom openen steeds meer topchefs een tweede ‘toeganke­lij­ke­re’ zaak? En is het daar echt goedkoper?

  Drie weken geleden opende chef van het jaar 2023 Nick Bril untitled., het goedkopere broertje van The Jane, op de eerste verdieping van het sterrenrestaurant. Hij is lang niet de enige topchef die een tweede concept opent dat betaalbaarder en ‘toegankelijker’ voor het grotere publiek zou zijn. Betaal je daar echt minder voor een menu, geraak je er makkelijker binnen en waarom de keuze voor een extra zaak? Chefs Nick Bril en Marcelo Ballardin, CEO van Resengo Dirk Gypen en trendconsultant Saskia Neirinckx leggen uit.
 3. Natalia openhartig over het moederschap: “Er komt geen derde kindje, het is nu al soms overleven”
  BV

  Natalia openhartig over het moeder­schap: “Er komt geen derde kindje, het is nu al soms overleven”

  Na zes jaar radiostilte is Natalia (42) helemaal terug met haar nieuwe plaat ‘Hallelujah To The Beat’. Haar muzikale carrière combineert ze met haar leven als mama van twee kinderen. En dat blijkt geen gemakkelijke opdracht. In ‘Goeiemorgen Morgen!' vertelt de zangeres openhartig over haar worstelingen met het moederschap. “Een derde kindje komt er zeker niet meer”, klinkt het.
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!
 2. Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”
  PREMIUM

  Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”

  Andy Peelman (37), intussen één van ’s lands bekendste politiemannen, speurt vanaf vanavond mee naar wie er achter de pakken van The Masked Singer schuilen. In onze rubriek Centen en percenten liet hij een tweetal jaar geleden al in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”
 3. Hugo Sigal slaagt erin om de draad van zijn leven weer op te pikken en is hoopvol: “Ik voel vooruitgang”
  PREMIUM
  BV

  Hugo Sigal slaagt erin om de draad van zijn leven weer op te pikken en is hoopvol: “Ik voel vooruit­gang”

  Drie maanden na het overlijden van zijn Nicole worstelt Hugo Sigal (75) nog steeds met zijn verdriet, maar hij probeert toch de draad van zijn leven weer op te pikken. En dat lukt. De artiest riep de hulp in van een rouwpsycholoog en put kracht uit zijn optredens, zoals bij de Kastaars!, ook al liep dat live tv-moment bijna faliekant af. Volgende maand volgt er nog een emotionele herdenking met de fans. “Ik voel de vooruitgang in mijn hoofd en hoe me dit allemaal oplucht en helpt. Al blijf ik donkere momenten hebben.”