Jitske Van de Veire
Volledig scherm
Jitske Van de Veire © Wannes Nimmegeers

Jitske Van de Veire deelt ongewenste foto’s die ze kreeg van volgers: “Soms ben ik er echt klaar mee”

BVJitske Van de Veire (28) heeft het gehad met de ongewenste kiekjes en haatberichten die ze via sociale media krijgt. De onderneemster en dochter van Peter Van de Veire (50) deelt daarom in haar Instagram Stories enkele intieme foto’s die volgers haar toestuurden. Daarop tonen enkele jongens hun blote achterwerk. “Het is echt genoeg geweest”, schrijft ze.

4 reacties

 • Roland Matthyssen

  2 maanden geleden
  De term sociale media dateert nog uit de (mooie) beginperiode ervan. Nu is het asociale media geworden.
 • Diana Huysmans

  2 maanden geleden
  Erg dat anno 2022 er nog veel mensen niet mee zijn dat er verschillende levensvormen zijn. Sommige mannen denken dat één vrouw niet zonder hen kan. Ik ben getrouwd geweest met één man en nu met één vrouw. Geef mij dat tweede huwelijk maar,geen matcho gedoe en op één lijn zitten.Dit is uiteraard puur persoonlijk. Zo zijn er ook van die stomme vragen,wie is de man in huis? Wel niemand,we doen alles samen in gezamenlijk overleg
 • yassine laachir

  2 maanden geleden
  Sociale media is de ziekte van dit tijdperk en het wordt er niet beter op.
 • Geert Coussement

  2 maanden geleden
  jitske is een top vrouw !! douze points
 1. Riadh Bahri over de homofobe reacties op z’n outfit tijdens de Ensors: “Dit soort praat zorgt voor geweld”
  BV

  Riadh Bahri over de homofobe reacties op z’n outfit tijdens de Ensors: “Dit soort praat zorgt voor geweld”

  Spuugzat is hij het, al die homofobe en racistische commentaren online. In een niet mis te verstane Instagram-post reageert VRT-nieuwsanker Riadh Bahri (34) op de haatreacties die hij de voorbije dagen kreeg. “En dat omdat ik een f***ing blazer zonder hemd droeg op een event”, foetert de journalist. “Geeft dat mensen het recht om mij uit te schelden voor ‘janet’?”
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel
  TV

  Tom Waes veilt zijn jas uit ‘Het verhaal van Vlaanderen’ voor goed doel

  In de nieuwe Radio 2-ochtendshow ‘Goeiemorgen morgen!’ kregen Peter Van de Veire (51) en zijn sidekick, ‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen, het gezelschap van de bekendste leraar geschiedenis van Vlaanderen, Tom Waes (54). Hij droeg toevallig de jas die hij steeds draagt in Eén-programma ‘Het verhaal van Vlaanderen’, een kans die gastheer Peter niet kon laten liggen. “Mogen wij die hebben?”
 2. Darline Devos aangeslagen na horrorcrash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"
  BV

  Darline Devos aangesla­gen na horror­crash Chayenne Van Aarle: "Daarom zal ze de finale van Miss België openen, op groot scherm"

  Het kroontje wisselt zaterdag van kruin. Maar zal voor het eerst niet van Miss tot Miss worden overgedragen. Na een zwaar verkeersongeval op dinsdag lijkt het onwaarschijnlijk dat Chayenne Van Aarle bij de show aanwezig zal zijn, maar haar stem zal wel weerklinken. “Wij zijn als Miss-België-familie erg aangeslagen door de feiten en dus brengen we haar videoclip als openingsact”, aldus Darline Devos.