Jimmy Frey
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Frey © Jan De Meuleneir / Photo News

Jimmy Frey was ooit een grote ster, maar nu lijdt hij helse pijnen: “Het enige dat ik nog heb, zijn vier muren om me heen”

BV“Ik sta op met pijn en ga met pijn slapen.” Jimmy Frey (83) stelde zich zijn oude dag wel anders voor. Toch houdt de zanger van hits als ‘Zo mooi, zo blond en zo alleen’, ‘Rozen voor Sandra’ en ‘Saragossa’ de moed erin. “In gedachten laat ik de pijn de bovenhand niet nemen. Dat lukt het best door constant bezig te zijn”, vertelt Jimmy aan ‘Primo' wanneer ze hem opzoeken aan de Vlaamse kust.

7 reacties

 • Marc Abeel

  2 maanden geleden
  Zo mooi zo blond en zo alleen. Eerste liedje waar ik bewust naar luisterde en voor opstond ‘s morgens( was toen hittip op radio2).Vele andere hits zijn daarop gevolgd! Jimmy Frey, een knappe zanger met veel charisma!
 • Anne JACOBS

  2 maanden geleden
  Grote ster! Ik zing nog altijd uw liedjes in mijn hoofd. U heeft al heel wat meegemaakt, na regen komt zonneschijn, 't zal weldra sneeuw zijn zeker? Het gaat u goed Jimmy en veel sterkte, het komt wel goed.
 • stefaan lalonge

  2 maanden geleden
  Ja, Jean Schepens, ieder zijn meug hoor, ik was fan. Jimmy was inderdaad jaren aan een stuk een grote vedette in Vlaanderen. Als je keer op keer zalen laat vollopen dan mag je terugkijken op een succesrijke carrière. Daar moet niet denigrerend over gedaan worden.
 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  grote ster ? tussen De Panne en Maaseik zeker wel, maar voor de rest ? ... NONKELJEAN
 • Lieven Cosijns

  2 maanden geleden
  Grote Mijnheer......Gouden stem... With a lot of respect !!!
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.
 1. Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemorgen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afgeschermd”
  PREMIUM
  BV

  Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemor­gen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afge­schermd”

  “Als wij het recept van onze preparé veranderen, is het ook van: ‘Vroeger was alles beter!’” Supermarktbaas Kim Van Oncen - bekend van ‘Dertigers’ - is sinds enkele weken de sidekick van Peter Van de Veire in ‘Goeiemorgen Morgen!’ De nieuwe Radio2-ochtendshow kreeg op voorhand heel wat kritiek te slikken. “Dat wisten we op voorhand”, aldus Van Oncen in ‘Dag Allemaal’. Ze vertelt hoe ze daarmee omgaat, hoe haar gezin zich aanpast en hoe de samenwerking met Peter verloopt. “Zijn vrouw stuurde me: ‘is’t een beetje te doen met mijne vent?’”