Jeroen Meus in 'Dagen zonder broer'
Volledig scherm
Jeroen Meus in 'Dagen zonder broer' © VRT

Jeroen Meus over de laatste dagen met zijn broer Wim: “Ik sliep bij hem in het ziekenhuis, nam daar een douche en vertrok naar ‘Dagelijkse Kost’”

BVIn de afsluitende aflevering van ‘Dagen zonder broer’, blikt Jeroen Meus terug op de laatste periode die hij doorbracht bij zijn broer Wim. Over hoe hij bij hem de wacht hield op palliatieve zorgen, maar ook over het moment waarop Wim het leven liet op oudejaarsavond. “Heel Gasthuisberg was omgeven door vuurwerk, het had een soort schoonheid.”

 1. Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof aan de kant als CEO van Plopsa, na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Dat werd aangekondigd in een kort persbericht van Studio 100. Maar bijzonder uitgebreid reageren doet Studio 100-CEO Gert Verhulst niet, ook niet in zijn eigen talkshow. “Het zou raar zijn om over Plopsaland te praten in ‘De tafel van vier’”, vertelt hij in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebarsten”
  BV
  2

  Evi Hanssen openhartig over de vele gezichten van rouw: “Gisteren ben ik na de opnames in huilen uitgebar­sten”

  “Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig.” In een bericht op Instagram vertelt Evi Hanssen (44) openhartig over het rouwproces dat ze momenteel meemaakt. Midden maart moest de presentatrice afscheid nemen van haar moeder Arlette en dat verliest valt haar duidelijk nog steeds erg zwaar. Al zijn er ook goede momenten. “Rouw kent vele gezichten.”