Jelle De Beule toont hoe nuttig een Kastaar! kan zijn: “Komt van pas op een koude avond”

BVZaterdagavond mocht Jelle De Beule (41) een Kastaar! voor ‘beste fictiereeks' in ontvangst nemen, voor ‘Nonkels’. Een hele eer, maar ook vooral erg praktisch wanneer je ruiten aangevroren zijn, zo blijkt. “En als je dan op zo’n koude avond een Kastaar! wint, dan komt die heel erg van pas”, toont De Beule in een filmpje op sociale media, waarna hij de ijsvorming op de wagen er met z'n trofee afkrabt. Om er dan nog snel lachend aan toe te voegen: “Dit is niet mijn auto.”

 1. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”
  PREMIUM
  BV

  Ludo Hellinx zit na ontslag bij ‘Familie' nog steeds zonder werk: “Zelf vragen om een rol? Zo werkt het niet”

  Ludo Hellinx (67) is dankzij de herhalingen van ‘Familie’ én ‘Flikken’ alomtegenwoordig op scherm. Toch zit de acteur thuis zonder werk. Vorig jaar reageerde hij nog verbitterd op z’n ontslag bij ‘Familie’, maar nu laat hij de deur op een kier staan. “Hoop doet leven”, klinkt het in ‘Primo’. En kijk, binnenkort zullen we hem nogmaals in de VTM-soap zien opduiken. “Hopelijk komt er nog nieuw tv-werk.”