Jeffrey uit 'De Bachelorette': toen en nu.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey uit 'De Bachelorette': toen en nu. © SBS/Ghyselinck

Jeffrey uit ‘De Bachelorette’ vertelt voor het eerst over steekpartij en mishandeling van zoontje: “Pervers dat mijn ex hem vaker mag zien”

BV“Het enige wat ik wil? Mijn kinderen terugkrijgen.” De prioriteiten van Jeffrey Detant (34), bekend van ‘De Bachelorette’, zijn klaar en duidelijk. In zijn “moeilijkste interview ooit” vertelt hij voor het eerst hoe hij de voogdij over zijn kinderen verloor en hoe z’n jongste zoontje - genaamd Al Pacino - werd opgenomen met het shakenbabysyndroom. Bovendien vertelt hij voor het eerst zijn kant van de steekpartij die hem twee maanden cel opleverde, en de recente inval van de politie. “Ik ben mijn oudste zoon kwijt omdat hij zélf z'n boterhammen smeert. Da’s toch te bizar voor woorden?”

3 reacties

 • Mario Versavel

  2 maanden geleden
  Veel sterkte
 • lodewijk maesen

  2 maanden geleden
  2maanden cel voor een steekpartij..goe bezig belgie
 • Sammy Hermans

  2 maanden geleden
  Altijd de schuld van een ander
 1. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.