Janine Bischops en haar beste vriendin Marleen vertellen in Dag Allemaal over hun sterke vriendschap.
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Bischops en haar beste vriendin Marleen vertellen in Dag Allemaal over hun sterke vriendschap. © rv

Janine Bischops en haar beste vriendin Marleen: “Toen ze ontdekte dat Johny Voners haar bedroog, kwam ze hysterisch naar mij”

BV“Of ik in haar schaduw sta? Meer zelfs, ik bén haar schaduw!” Twee zotte dozen zijn het, Janine Bischops (80) en haar beste vriendin Marleen Bruggeman (66). Ze grijpen elke kans aan om te lachen en onnozel te doen, maar waren er ook voor elkaar als het leven klappen uitdeelde. En dat al vele decennia lang. In een uniek dubbelgesprek vertelt het duo honderduit over hun buitengewone vriendschap, het overlijden van hun dierbaren en de scheiding met wijlen Johny Voners. “Toen hij terug was, heeft hij nog een maand bij Janine gewoond. Dat was voor haar echt onhoudbaar.”

6 reacties

 • Eva Vandenbon

  3 weken geleden
  Rik, gaan we vreemdgaan bagateliseren? Johny was een fantastische acteur en wellicht ook aangename man, maar hij heeft zijn vrouw bedrogen. Punt. En als je overlijdt, dan blijft dat gegeven.
 • Ilse Verlinden

  1 maand geleden
  Een goeie acteur is daarom nog geen mooie mens.
 • Marc Geerts

  1 maand geleden
  @Rik Moens, dat noem ik niet natrappen, dit mag geweten zijn. Zij breekt Johnny toch niet af.
 • Carine Van Poucke

  1 maand geleden
  Rik Moens..wat natrappen? Hij heeft haar wel 4 jaar bedrogen he. Dat is niet natrappen, maar de realiteit zeggen
 • magda raes

  1 maand geleden
  Mijnheer Moens, Jeanine was op zijn minst even 'groot'. Die vrouw mag toch haar verhaal doen. Zoiets blijft hangen. Zelfs al is mijnheer Voners overleden. En dat is zeker niet natrappen.