Jan Verheyen en partner Lien Willaert
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Verheyen en partner Lien Willaert © Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen viert zestigste verjaardag: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”

BVHet is een dubbel jubileum-jaar voor Jan Verheyen: zaterdag viert hij zijn 60ste verjaardag en heeft de regisseur welgeteld 20 films op zijn naam staan. Hij beseft dan ook dat hem minder tijd rest dan hij al achter de kiezen heeft. Vanaf deze zomer drukt Verheyen daarom even op de pauzeknop. De filmregisseur vertelt openhartig aan ‘Primo’ over zijn carrière, het vaderschap en zijn sabbatjaar. “Samen met mijn vrouw Lien en dochter Anna ga ik enkele grote reizen maken.”

  1. Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelgevraagd internationaal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzondering”
    PREMIUM
    BV

    Hannelore Knuts (45) is nog steeds een veelge­vraagd internatio­naal topmodel: “Werkdagen van twaalf uur zijn geen uitzonde­ring”

    België gaat op zoek naar een toekomstig topmodel van eigen bodem, en wie beter dan Hannelore Knuts (45) om die zoektocht - die te zien zal zijn op Streamz - in goede banen te leiden? “Uiteraard zal ik kritiek geven, maar opbouwende. Ik ga niet de bitch uithangen.” In een interview met ‘Story’ vertelt het Limburgse model, dat nog altijd furore maakt op de catwalk, alvast wat meer over haar aanvaring met modekoning Valentino, haar terugkeer naar België en het financiële aspect. “Aan een fotoshoot voor een magazine hou ik misschien maar 100 euro over.”