James Cooke barst in tranen uit voor volle Lotto Arena dankzij Gert Verhulst

BVDe emoties liepen vrijdagavond hoog op in de Lotto Arena, waar het totaalspektakel ‘James de Musical Live on Stage’ plaatsvond. Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet Hermans gaven het beste van zichzelf door mee te spelen in hun eigen musical. Op het einde van de avond werd gastheer James Cooke (38) op toepasselijke wijze in de bloemetjes gezet. Gert Verhulst (55) bezorgde hem de verrassing van zijn leven: met een koor van 5000 mensen zong hij “James, dankjewel”. En dat had Cooke duidelijk niet zien aankomen. Hij barstte in tranen uit voor de volledige zaal.

 1. ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologische klok niet tikken”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologi­sche klok niet tikken”

  Sofie Joan Wouters (37) heeft weinig gemeen met haar personage uit ‘Dertigers’. Waar chaoot Nele niets moet weten van traditionele relaties, is Sofie Joan net bevallen van haar eerste dochtertje. Een mirakel, want na teelbalkanker was haar vriend Frederik onvruchtbaar verklaard, vertelt ze. Een gesprek over stress voor het moederschap, tranen bij het kopen van haar appartement en de goeie band die ze heeft met de ‘Dertigers’-cast. “Het was fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
 2. Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegenslagen probeer ik te blijven lachen”
  PREMIUM
  BV

  Ruth Beeckmans speelt eerste grote fictierol in vijf jaar tijd: “Ook na grootste tegensla­gen probeer ik te blijven lachen”

  “Niets zo leuk als zo’n gigantische camion besturen.” Na haar job als Cupido in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ toont Ruth Beeckmans (40) zich opnieuw van haar meest menslievende kant. Als vrachtwagenchauffeur Erika komt ze in ‘Aller/Retour’ namelijk in contact met transmigrant Idy. Een rol waarmee Ruth - na ‘Rosie & Moussa’ uit 2018 - demonstreert dat ze ook het serieuze werk aankan. “Voor deze rol heb ik zelfs - in sneltempo - mijn C-rijbewijs gehaald.”
 1. ‘Dertigers’-acteur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-ac­teur Malik Mohammed groeide op in de straten van Nairobi: “Ik heb hier alles opnieuw moeten leren”

  Hij won ‘So You Think You Can Dance’, was ei zo na profvoetballer en scoort nu zijn eerste hoofdrol in ‘Dertigers’. Maar Malik Mohammed (30) weet waar hij vandaan komt. Op zijn achtste ruilde hij de straten van Nairobi voor een woonwijk in Boom. Alles moest hij opnieuw leren. “Toen ik hier voor het eerst op restaurant ging, wachtte ik met eten om te kijken hoe anderen het deden.”