Junior Planckaert met zijn partner Pauline en zijn mama Christa
Volledig scherm
PREMIUM
Junior Planckaert met zijn partner Pauline en zijn mama Christa © Kristof Ghyselinck

“Jaloers zijn is niet erg, zolang het niet ziekelijk wordt”: openhartig gesprek met Junior Planckaert, Pauline en mama Christa

BVAl zeven maanden is Junior Planckaert (30) dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Pauline (24), die hij leerde kennen in ‘Junior op zoek naar de liefde’. Ook mama Christa (64) geniet ervan om haar zoon zo verliefd te zien, vertellen ze in een uniek triogesprek met 'Dag Allemaal’. De drie hebben het daarin over jaloezie, (een gebrek aan) romantiek en de operatie die Junior binnenkort moet ondergaan. “Soms wou ik dat ik een ‘gewoon’ vriendje had.”

0 reacties

  1. Stijn en Nuria uit ‘Blind getrouwd’ overwogen scheiding: “We haalden het bloed onder elkaars nagels vandaan”
    Play
    Showbits

    Stijn en Nuria uit ‘Blind getrouwd’ overwogen scheiding: “We haalden het bloed onder elkaars nagels vandaan”

    Stijn en Nuria, het oerkoppel van ‘Blind getrouwd’, is exact zeven jaar getrouwd. Nuria hintte de afgelopen weken op haar sociale media een paar keer over de ‘seven year itch’, het moeilijke moment in een relatie van zeven jaar. De twee bekennen in een gesprek met Desna dat ze door een zware periode zijn gegaan. “We haalden het bloed onder elkaars nagels vandaan en het woord ‘echtscheiding’ is zelfs gevallen”, vertelt Nuria.