Jacky Lafon
Volledig scherm
PREMIUM
Jacky Lafon © Kristof Ghyselinck

Jacky Lafon droomt na toxische relatie toch weer van de liefde: “Hij hoeft geen prins op een wit paard te zijn, een facteur op een velo mag ook”

BV“Mijn laatste relatie was een bittere ontgoocheling. Ik ben zo gekwetst, belogen en bedrogen geweest. Toen dacht ik: nooit meer.” En toch: in de lockdownperiode ontkiemde bij Jacky Lafon opnieuw een verlangen naar de liefde. In Dag Allemaal vertelt ze over haar droomman, die ene keer dat ze gearresteerd werd voor dronken rijden en een mogelijke terugkeer naar ‘Familie’. “Wat ze met Martine Jonckheere gedaan hebben, is heel lelijk.”

2 reacties

 • Rita Prosse

  2 maanden geleden
  Dat is Jacky.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Ze verdient het. Dat is een goed mens.
 1. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.