Pommelien Thijs met een van haar 'muzikantes'. Pommelien - één van de topfavorieten met haar nummer 1-hit 'Ongewoon' - gaf vooraf geen quotes meer aan de journalisten. "Ze is te nerveus" ,klonk het in haar entourage.
Volledig scherm
Pommelien Thijs met een van haar 'muzikantes'. Pommelien - één van de topfavorieten met haar nummer 1-hit 'Ongewoon' - gaf vooraf geen quotes meer aan de journalisten. "Ze is te nerveus" ,klonk het in haar entourage. © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. Zenuwen staan strak gespannen bij genomineerden ‘Zomerhit’

BVHet gaat er gezellig aan toe onder de artiesten backstage bij ‘Zomerhit’, al zijn hier en daar de zenuwen toch gespannen.

  1. MEDIAWATCHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”
    PODCAST
    4

    MEDIAWAT­CHERS. “Felice was de Matthijs van Nieuwkerk van zijn tijd. Hij ontplofte en kafferde iedereen uit”

    De onthullingen over Matthijs van Nieuwkerk beheersten het medianieuws de voorbije dagen. In Nederland maar ook bij ons. In de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ trekt mediajournalist Mark Coenegracht de parallel met Dré Steemans, alias Felice, die in 2009 overleed. In de jaren negentig presenteerde hij populaire programma’s zoals ‘Het Swingpaleis’ en ‘1000 seconden’. “Felice kon plots achter de schermen ontploffen en zijn collega’s uitkafferen”, aldus Coenegracht. Luister hierboven naar ‘De Mediawatchers’.